A tökéletes pár Isabelle Adjanija régen gyönyörű volt, mára viaszszoborrá vált

nlc | 2024. Szeptember 20.
Megnézted már A tökéletes párt a Netflixen? Ha nem ismerted fel elsőre Isabelle Adjanit, nem csoda: a francia ikon felismerhetetlenre plasztikáztatta magát.

A Netflix legújabb dobása, A tökéletes pár című minisorozat a Netflixen. Igazi könnyed krimi egy esküvő előestéjén történt gyilkosságról, a szériát pedig Nicole Kidman és Liev Schreiber nevével adták el. Csakhogy található még a szereplőgárdában egy igazi ikon, aki azonban mára szinte felismerhetetlenné vált. Isabelle Adjaniról van szó.

A 69 éves francia színésznő ünnepelt sztárja volt a filmvilágnak: olyan rendezőkkel dolgozott, mint Francois Truffaut vagy Roman Polanski, s két Oscar-díjra is jelölték. Manapság viszont a francia film egykori csillaga éppen a két év felfüggesztett börtönbüntetését tölti pénzmosásért és adócsalásért. És már csak a „ki szabatta szét magát jobban”–versenyt nyerheti meg Nicole Kidmannel szemben. A galériában mutatjuk, hogyan emlékezhetsz Isabelle Adjanira:

Isabelle Adjani a tökéletes pár nlc

Így fest 2024-ben, A tökéletes pár című sorozatban Isabelle Adjani. (Fotó: Hilary Bronwyn Gayle/Netflix)

Isabelle Adjani 2004 nlc

A 49 éves Isabella 2004-ben még hírből sem hallott a plasztikai sebészetről, és azt kívánjuk, ez bárcsak így maradt volna. (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Isabelle Adjani 1996 nlc

Hihetetlen, de a francia színésznő 1996-ban még Diana hercegnővel is találkozott a Dior New Yorkban megrendezett 50. szeületésnapján. (Fotó: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

Isabelle Adjani 1983 gyilkos nyár nlc

Így nézett ki a Gyilkos nyár című 1983-as film forgatásán a 28 éves Isabella. (Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images)

Isabelle Adjani 1981 nlc

Ezen az 1981-es fotón szerintünk nagyon hasonlít Isabella Sophie Marceau-ra...kár, hogy nem tartott ki a természetesség mellett, mint honfitársa. (Fotó: Andrea Blanch/Getty Images)

Isabelle Adjani 1981 megszállottság nlc

Isabella egyik leghíresebb filmjében, az 1981-es Megszállottságban. (Fotó: Profimedia)

Isabelle Adjani 1976 a lakó nlc

Nincs fotó, ami jobban megragadná a '70-es évek stílusát, mint ez az 1976-os kép, amit Adjaniról készült A lakó című Polanski-film forgatásán. (Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images)

Isabelle Adjani 1975 adele h története nlc

Francois Truffaut 1975-ös Adele H. története című rendezésében nyújtott alakításáért a 20 éves Isabelle Adjanit Oscar-díjra is jelölték. (Fotó: Dirck Halstead/Liaison)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version