Ifj. Schobert Norbi: „Ez a név néha átok, néha nem”

nlc | 2024. Szeptember 24.
Norbi azt mondja, nagyon büszke a vezetéknevére, de van olyan szituáció, amikor inkább átok.

„Amikor izgulok innom kell, ilyenkor nagyon sok vizet iszok, mert egyfolytában kiszáradok” mondta ifj. Schobert Norbi a Mokkában, hozzátette azt is, hogy hasonló tört rá a Megasztár válogatóján is, pedig az esemény előtt sokat énekelt a barátok és rokonok előtt. „Még édesanyám táborának a résztvevői előtt is.”

„Nagyon nehéz volt a Megasztárban, és sokkal mélyebb hangon kezdtem el a dalomat, mint azt begyakoroltam… Én is hallottam, hogy az elején nagyon elment, de nem gondoltam, hogy ekkora inger lesz a fellépés.”

ifj. Schobert Norbi (Fotó: TV2/Mokka)

A Mokka műsorvezetői ezt követően arra voltak kíváncsiak, hogyan éli meg a tartalékos katona Norbi azt, hogy ekkora figyelem veszi körül. „Nyilván a Megasztár számomra egy nagyobb inger volt” – ecsetelte a fiatalember, akinek édesanyja csodálatos sorokat írt neki a Megasztár után. Norbi a beszélgetés végén arra is kitért, hogy úgy állt ki a színpadra, hogy már minden embernek volt egy önmaga által kreált véleménye róla.

Én büszke vagyok a vezetéknevemre. Néha átok is tud lenne, néha pedig nagyon jó…Nagyon nagy támogatást kapunk a szüleinktől, de itt van előttünk az élet, és ez pont azért van, hogy valami olyasmit el tudjak érni, amire azt mondhatom: ezt csakis magamtól értem el. Ez persze nagyon hosszú idő lesz, de van még rá időm.

Exit mobile version