Szívfacsaró videókon, ahogy Molnár Gusztáv dülöngél, majd elviszik a mentők

F. B. | 2024. Szeptember 24.
A képek után két videó is napvilágot látott.

Két videó is napvilágot látott a járdán összeesett és a mentősök által elvitt Molnár Gusztávról. Mint ahogy már korábban hírt adtunk róla, a színész úgy tűnik visszaesett, ugyanis ismét a járdán fekve, ittasan fotózta le a Blikk egyik olvasóriportere. 

Fotó: Olajos Piroska

Molnár Gusztáv több, mint 250 napot töltött elvonón alkoholfüggősége miatt, majd tavasszal úgy tűnt, hogy új életet kezdett: fél évvel a kezelések után rátalált a szerelem és újra belevágott a munkába is. A dolgok azonban rosszra fordultak, szakított barátnőjével, majd a józansága is válságba került.

Augusztus 28-án ugyanis arról szóltak a hírek, hogy ittasan, a járdán fekve találták a színészt, aki bár mindezek után azt nyilatkozta, hogy változtatni akar az életén, úgy tűnik függősége ismét felül kerekedett rajta, ugyanis szeptember 24-én, majdnem egy hónappal az első eset után, ismét a járdán fekve fotózták le, majd most két videó is napvilágot látott az esetről. Az egyiken az látható, ahogy a színész dülöngélve sétál, majd  földre huppan. A másodikon pedig azt a pillanatot örökítették meg, amikor kiértek hozzá az őt segítő mentősök.

A videók a Blikk cikkében, ide kattintva tekinthetőek meg.

Exit mobile version