Sokkolta kijelentésével az udvarlóit Vivien gazda: „Úgy döntöttem, hogy mindenki hazamegy”

F.C. | 2024. Szeptember 25.
Nem köntörfalazott a lovas ranch vezető.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Vivien gazdának döntést kellett hoznia, hogy a kiválasztottjai közül kik maradjanak a tanyáján. Némi gondolkodási idő után visszatért az udvarlóihoz, akiket teljesen lesokkolt a legelső mondatával.

Társra vágyik Vivien gazda – Fotó: Sajtóklub

„Én most úgy döntöttem, hogy mindenki hazamegy” – jelentette ki hosszas töprengése után a 32 éves lovas ranch vezető. Ám kiderült, csupán viccelt. Az 5 jelölt közül kettőtől azonban búcsút vett: az egyiktől azért, mert túl idősnek gondolta magához, a másiktól azért, mert úgy vélte, az illetőnél továbbra is a munka és a karrier áll az első helyen, ami miatt a férfi korábbi kapcsolata is véget ért.

A kikosarazott jelöltek között azonban volt olyan, aki a végleges döntés ellenére is tovább bizakodik, hogy lesz még esélye Viviennél.

Vivien gazda a 3 jelöltjével – Fotó: Sajtóklub

Kiderült, a gazda szigorú volt a levélbontásoknál, így csak kevés férfit hívott meg magához a rapid randira. Az ismerkedős nap végén Nádai Anikó meghallgatta a csalódott Vivient, majd a Házasodna a gazda műsorvezetője rendhagyó lehetőséget kínált a számára: azokat a jelölteket is meghívhatja magához másnapra a gazda, akiknek a bemutatkozó levelét anno a “talán”-kategóriába sorolta. Ők a már 3 kiválasztott udvarló mellé “betársulva” mégis kapnak esélyt a ranch vezetővel való személyes megismerkedésre.

Exit mobile version