Házasodna a gazda: Vivien egyik udvarlója önként távozott

N.O. | 2024. Szeptember 26.
Vivien gazda döntését az egyik udvarlója nagyon a szívére vette, ezért úgy döntött, távozik.

A Házasodna a gazda kedd esti adásában Vivien gazda hazaküldte két jelöltjét, Zsoltot és Dánielt. A versenyben így három férfi, Sándor, Balázs és Attila maradtak versenyben. A szerdai epizódban azonban kiderült, hogy Nádai Anikó felajánlotta Viviennek, hogy az elküldött jelöltek helyett újakat hívhat a tanyára, akiket korábban a kiválasztási folyamat során a „talán” kategóriába sorolt.

(Fotó: Sajtóklub)

A jelenlévő udvarlók nem örültek a gazda döntéséért, főleg Attila, aki végül némi mérlegelés után úgy döntött, elhagyja a tanyát.

“Csalódtam is, meg nem is. Csalódtam azért, mert azt gondoltam, hogy ő annál határozottabb, mint hogy új szereplőket hív be. Viszont nem csalódtam azért, mert én tényleg azt gondolom, hogy a sors intézte ezt az egészet. Vivien, én üzennék neked. Azt üzenném neked, hogy nem, nem a nő dönt, hanem a szerelem dönt. És mindig az dönt a szerelemben, egy kapcsolatban, aki kevésbé szerelmes” – mondta Attila.

Viviennel nincs könnyű dolga az udvarlóknak, korábban olyannyira megviccelte őket, hogy attól mindenki lefagyott. A gazda kijelentette ugyanis, mindenkit hazaküld, a mondatától pedig a levegő is megfagyott.

„Én most úgy döntöttem, hogy mindenki hazamegy” – jelentette ki hosszas töprengése után a 32 éves lovas ranch vezető. Ám kiderült, csupán viccelt. 

Exit mobile version