Sztárok, akik Hollywoodon kívül is letettek valamit az asztalra

R. V. | 2024. Szeptember 26.
Hollywood hemzseg a színészektől, zenészektől, rendezőktől. Ám vajmi kevés azon celebek száma, akik az Álomgyártól totál különböző területen alkottak nagyot.

A legtöbb híresség nem nagyon szokott sávot váltani a pályán, ahol ismertté vált. Persze, vannak, akik énekesként belekóstolnak a színészetbe, vagy fordítva, ám Hollywoodon kívülre kevesen kacsintgatnak. De nem az alábbi sztárok! Ők azon kevés celebek közé tartoznak, akik a végzettésüknek, hobbijuknak esetleg komplett karrierváltásuknak köszönhetően a már meglévő sikereiken túl valami kifejezetten lenyűgözőt alkottak. Az alábbi galériában megmutatjuk, hogy kikről van szó és azt is, hogy mégis mit tettek le az asztalra.

James Cameron nlc

James Cameron nemcsak a Titanic rendezője, de mélytengeri kutató is. 2012-ben a valaha volt második emberként merült a világ legmélyebb pontjára, a Mariana-árokba. Az expedíciója még több, a mélytengerről szóló tudományos munkához vezetett. (Fotó: Gregg DeGuire/Variety via Getty Images)

Brian May nlc

Ezt talán már hallottad, de a Queen gitárosa és alapítótagja, Brian May díjnyertes asztrofizikus is. (Fotó: Miikka Skaffari/Getty Images)

Kal Penn nlc

Megvan Kal Penn a Kalandférgekből, az Így jártam anyátokkalból vagy a Dr. House-ból? Nos, utóbbit a színész azért hagyta ott, hogy Obamának dolgozhasson a Fehér Házban mint a Közkapcsolatok Hivatalának igazgatóhelyettese. (Fotó:Christopher Polk/Variety via Getty Images)

Bridgit Mendler nlc

A Disney Channel Sok sikert, Charlie-jának színész-énekes sztárja, Bridgit Mendler a Harvard jogi karán diplomázott, mesterdiplomát és doktorit szerzett az MIT-n, valamint nemrégiben egy űrkutató céget alapított. (Fotó: Mindy Best/Getty Images for SXSW)

Jamie Lee Curtis nlc

Miután örökbe fogadta két gyerekét, Jamie Lee Curtis feltalált egy olyan pelenkát, amiben egy vízálló zsebben popsitörlőt tárolhatnak a szülők. (Fotó: Phillip Faraone/FilmMagic)

Jeremy Renner nlc

A Marvel-filmekből is ismert Jeremy Renner ingatlanfejlesztő is, aki több tucat házat renovált már Kalifornia államban. (Fotó: Santiago Felipe/Getty Images for Paramount+)

Hedy Lamarr nlc

Biztosan hallottál már Hedy Lamarr-ról Hollywood aranykorának színésznőjéről, aki egy olyan technológiát talált fel, mellyel megalapozta a Bluetooth-t, a GPS-t és a wi-fit is. (Fotó: Silver Screen Collection/Hulton Archive/Getty Images)

via

Exit mobile version