Ismét trágárul beszélt a barátnőjével L.L. Junior az Ázsia Expresszben

F.C. | 2024. Szeptember 27.
Csúnya jelzőket vágott párja fejéhez a rapper.

Elérkezett egy újabb Hajsza, a pénteki adásban három páros (Krausz Gábor és Mikes Anna, L.L. Junior és Dárdai Blanka, Stohl András és Tilla) küzd meg a bent maradásért. Mint az előzetesből kiderül, a Hajsza során is durván egymásnak ugranak Juniorék. A rapper ismét csúnya jelzőkkel illetve barátnőjét, – többek között „borzalmasan hisztis p…”-nak nevezte a fiatal énekesnőt -, aki ekkor már elsírja magát.

Amúgy nem állnak távol tőlük a parázs viták, korábban két esti szálláskeresésnél is csúnyán összerúgták a port, L.L. Junior akkor is minősíthetetlen jelzőkkel illette a párját.

A pénteki adás félperces bejátszásából az is kiderül, hogy Dárdai Blankáékon kívül Mikes Annáék is nagyon összevesznek az egyik feladat során, azaz a szerelmespárokat kimondottan megviseli a Hajsza.

“Nagyon érdekes, a többiek egymással harcoltak páronként, hogy kit utálunk, ki bántott meg, mi meg belül gerjesztettük a feszültséget, de hamarabb is ment le köztünk, míg a többiek a műsor végéig vitték ezt a harcot. Mi nagyon csúnyán kinyilatkoztattuk magunkat, aztán másnap vagy harmadnapra jobb lett. (…) Nagy az igazságérzetünk szerintem mind a kettőnknek, tehát ha én egy szobanövény lennék, valószínűleg kevesebb konfliktusunk lenne, mert egy jó asszony csendben van, de ez nem az az asszony” nyilatkozta a napokban a Tények Pluszban Dárdai Blanka az Ázsia Expressz-beli durva vitáikról.

Exit mobile version