Dietz Gusztáv feleségének írt szerelmeslevele rögtön könnyet csal a romantikát kedvelők szemébe

F. B. | 2024. Szeptember 27.
14 éve alkot egy párt a ketrecharcos és volt szépségkirálynő felesége. A nagy alkalom kapcsán megható sorokkal köszöntötte feleségét a szerelmes férj.

Laky Zsuzsi és férje, Guszti 2008-ban ismerkedett meg egymással, ám a szerelem nem első látásra lobbant fel közöttük. Miután közelebbről is megismerték egymást, rájöttek, hogy mennyire passzolnak – kapcsolatuknak ennek ellenére senki sem jósolt nagy jövőt. 

Fotó: Schumy Csaba

A szépségkirálynőt először Guszti személyisége fogta meg, és az, hogy ehhez még vonzó külső is társult, csak hab volt a tortán. Amikor egymásra találtak, akadt, aki egyenesen megpróbálta lebeszélni Zsuzsit arról, hogy szorosabbra fűzze a szálakat a ketrecharcosként szép sikereket elért szerelmével. Az idő azonban őket igazolta és mára már 14 éve alkotnak egy párt.

A nagy alkalom kapcsán pedig Guszti egy szerelmes vallomást is írt feleségének a közösségi oldalára. A volt MMA-harcos sorai egy szerelmi vallomással is felérnek; ebből kiderül, hogy feleségével kapcsolatáért sosem volt még annyira hálás, mint most, pláne azok után a nehézségek és mosolyszünet, amit az Ázsia Expressznek köszönhetően átéltek.

„…a mai napig azt érzem, hogy állandóan hozzád kell hogy érjek valahol, hogy meg kell hogy öleljelek, hogy akarom még csókolni a szád! Lehetek hangos, sőt otromba is voltam már sokszor igaz.. de Te pontosan tudod ki vagyok én és hogy milyen is vagyok valójában és hidd el nem kell ezt nekünk megmagyarázni igazából senkinek, legfőképpen vadidegeneknek nem! Szeretem minden rezdülésedet.. a vágyaidat és a félelmeidet egyaránt.. a szépségedet, minden apró szépséghibáddal együtt.. az Anyádat, az Apádat, a Gyermekeinkkel és a Kutyánkkal együtt szeretlek úgy ahogy vagy! Próbálok közben kibeb*szott romantikus is lenni, de tudom hogy sokszor nem megy! – adta ki magából Guszti, majd folytatta:

„Hálás vagyok az életnek igazából minden veled töltött percért, minden örömünkért, nehézségünkért.. minden boldog pillanatunkért, sőt minden elvesztegetett percért akár, amit egymás nélkül töltöttünk Muci ebben az életben! Köszönöm hogy egyáltalán a világon vagy és hogy most már Ti jelentitek számomra az egész világot! Sosem volt még minden ennyire egyértelmű számomra és sosem voltam még ennyire hálás mindezért! Értelmet adtál az életemnek és két gyönyörű Gyermeket.. akikért még a síron is túl imádni foglak külön-külön is! Szerelmes vagyok beléd Muci a mai napig, még ha nem is vagyok tökéletes és ha jobb ember szeretnék lenni, már az is csak miattatok van!” 

Exit mobile version