Molnár Áron véleménye a Tusup ügyről: “Érdemes lenne megtanulni veszíteni”

F. B. | 2024. Szeptember 27.
Amennyire rövid, olyan megosztó volt Shane Tusup és Torghelle Sándor bokszmeccse, amelyet Molnár Áron sem tudott már szó nélkül hagyni.

Nem túlzás azt állítani, hogy egy ország várta Shane Tusup és Torghelle Sándor összecsapását a Sztárboxban: a meccs azonban hamar véget ért, miután az egykori focista akkora ütéseket mért az úszóedzőre, hogy a bíró leléptette – így technikai KO-val Torghelle nyerte a mérkőzést. Tusup megvárta, míg kihirdetik a győztest, majd elviharzott a stábjával együtt és később, egy közleményben fejtette ki gondolatait.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Úgy tudni, később tőle zengett az egész folyosó, ahogy ki akarta adni a dühét, majd csalódottan próbálta feldolgozni a vereséget. Tusup az újságírók kérdéseire sem válaszolt, mint mondta, előbb le kell nyugodnia. A story.hu megkeresésére felesége kifejtette, hogy ha Shane tudta volna előre, hogy ez nem egy igazi bokszmeccs, hanem egy kocsmai verekedés lesz, nem adta volna ehhez a nevét.

Nagy Viktória Zoé szavait azonban Molnár Áron sem tudta szó nélkül hagyni. 

Bizony, Shane rohant Sanyinak ész nélkül az elején… Így a rengeteg sportról megszerzett tudás mellett egy hatalmas dolgot lenne érdemes még megtanulni: veszíteni…”

– fejtettem ki Áron az Instagram-oldalán.

Exit mobile version