Majka Azahriah-ról: Nem barátkozom olyannal, aki ilyeneket gondol rólam

Á.K. | 2024. Szeptember 28.
Majkának nagyon mélyre ment Azahriah őt becsmérlő nyilatkozata.

Újra megszólalt Majka Azahriah nyilatkozata miatt. Az eset még júliusban indult, amikor a megmondóember Puzsér Róbertet arcon ütötte a Pesti Srácok munkatársa. A csattanásra Majka is felfigyelt, aki kemény posztban jelezte, Puzsérnak kijárt már a pofon. Erre szerzőnk, Kun Gabi és Azahriah is reagált.

A fiatal zenész szerint

A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.”

„Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége.

Majka és Azahriah (Fotók: Olajos Piroska, Schumy Csaba)

Majka már akkor elmondta, hogy mennyire rosszul esnek neki Azahriah szavai. Most pedig a Partizán videójában erősítette meg, nem ad több esélyt a fiatal zenésznek. „Ha egy olyan embertől jön egy hasba rúgás, akire te mondjuk csak jót mondasz, és elismered azt, amit ő képvisel és csinál, és egy olyan dolgot állít rólad, amit ő állított, az szerintem mindenkinek rosszul esne” – mondta Majka.

A rapper úgy érzi, neki már nincs mit rendeznie Azahriával, úgy véli, a fiatal kollégájának kifakadása „nagy jellemrajz róla.”

Nem áll szándékomban barátkozni olyan emberrel, aki azt gondolja rólam, amit ő” – zárta rövidre Majka, aki arról is beszélt, hogy Herman Pierre kreatív producer távozása kellett ahhoz, hogy visszamenjen az RTL-hez.

Exit mobile version