Ezek a sztárok 40 felett találták meg az igazit

nlc | 2024. Szeptember 30.
A tökéletes pár megtalálásához soha nincs késő. Ezt bizonyítják ezeknek a világsztároknak a történetei is, akik 40 vagy akár 50 felett estek szerelembe.

A világsztárok között is jó néhányan akadnak, akik nem a húszas-harmincas években, hanem a negyedik, sőt akár az ötödik X-en túl találták meg az igazit, aki mellett azóta is kitartanak. És hogy kik ők? Kattints a galériára és kiderül!

François-Henri Pinault és Salma Hayek

François-Henri Pinault 44, Salma Hayek pedig 40 éves volt, amikor 2006-ban egymásba szerettek. 2007-ben bejelentették, hogy eljegyezték egymást, és első közös gyermeküket várják, 2 évvel később pedig Valentin-napon össze is házasodtak. (Fotó: by Gotham/WireImage)

Amal Clooney és George Clooney

A sokáig örök agglegényként számon tartott George Clooney 52 éves volt, amikor egy közös barátjuk bemutatta neki későbbi nejét, Amalt. 2014-ben házasodtak össze és két közös gyermekük van. (Fotó: Jacopo Raule/Getty Images)

Barbra Streisand és James Brolin

Barbra Streisand 54, James Brolin pedig 56 éves volt, amikor 1996-ban egy vakrandin először találkoztak. Két évvel később összekötötték az életüket. „El sem tudom mondani, milyen szerencsés vagyok, hogy ez ebben az életkorban megtörtént velem” – mondta Brolin az esküvői beszédében. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Tom Mahoney és Marcia Cross

Marcia Cross 42 éves volt, amikor 2004-ben megismerkedett későbbi férjével, Tom Mahoney-val. 2006-ban házasodtak össze, a következő évben pedig a színésznő mesterséges megtermékenyítéssel ikerlányoknak adott életet. (Fotó: Tiffany Rose/Getty Images for Vintage Hollywood)

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones és az akkor 54 éves Michael Douglas 1998-ban találkoztak először egy bárban. A színész már aznap este közölte későbbi nejével, hogy ő lesz a gyermekei apja. És igaza lett. 2000-ben kötöttek házasságot, és két közös gyermekük született. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weisz és Daniel Craig egyaránt a negyvenes éveikben jártak már, amikor 2010-ben összejöttek, egy évvel később pedig házasságot is kötöttek. Magánéletüket azóta is nagyon diszkréten élik. (Fotó: Alessandra Benedetti - Corbis/Corbis via Getty Images)

Van Hunt és Halle Berry

Van Hunt 50, és Halle Berry pedig 54 éves volt, amikor 2020-ban megismerkedtek. A karantén miatt hosszú ideig nem is tudtak személyesen találkozni egymással, így a virtuális térben folytatott beszélgetéseik során szerettek egymásba. (Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images for The Red Sea International Film Festival)

via

Exit mobile version