Colin Farrell: „Elmentem Pingvin maszkjában a Starbucksba zabtejes lattét venni”

TóCsa, Bognár Péter | 2024. Október 02.
Napi 15 óra, heti 3-4 napban, közel egy éven át. Ennyi időt töltött az Oscar-díjra jelölt Colin Farrell Oz Cobb, azaz a Pingvin maszkjában. Vele maradt a karakter? Élvezte, hogy teljesen eltűnhetett benne? És mi történt, amikor a maszkban kiment a hétköznapi emberek közé? A jó fej sztárral Londonban beszélgettünk.

Colin Farrell ugyan a címszerepet kapta meg a Pingvin című minisorozatban, a sorozatban egy pillanatra sem ismerünk rá. Olyan minőségű maszkot kapott, hogy teljesen eltűnik alatta: csak Oz Cobb, a kegyetlen és csavaros eszű gengszter létezik, Colin Farrellnek nyoma sincs. 

A londoni Corinthia Hotelbe vagyok hivatalos egy találkozóra Colin Farrellel, de elsőre nem megy minden simán. A szálloda alkalmazottai először rossz emeletre küldenek, ezért sikeresen besétálok a Joker: Kétszemélyes téboly című film sajtónapjára. Pechem van, mert Lady Gaga és Joaquin Phoenix épp nem jön szembe, a film sajtósai pedig gyorsan útbaigazítanak, miszerint két emeletet tévedtem. 

Colin Farrell időben érkezik, szerencsésnek érezhetem magam, mert mint megtudom, két nap alatt összesen húsz interjút ad európai újságíróknak. Velencében egyszer már lemaradtam róla, amikor a kollégáival ellentétben ő nem tudott részt venni A sziget szellemei sajtónapján, de ez a találkozás mindenért kárpótol. Kezet fogunk, megpróbálja jól kimondani utánam a nevemet, és már tehetem is fel az első kérdésem.

A Pingvin első két epizódja már látható a Max kínálatában. A további epizódok hétfőnként érkeznek.

Exit mobile version