A Kőgazdag PSG Ogli bevallotta: még nem volt szerelmes és nem is akar az lenni

F.C. | 2024. Október 02.
Nem érdekli a szerelem a tehetős influenszert, aki érettségi nélkül is remekül megvan.

PSG Ogli 7 a Titkok Ramónával című podcast következő adásának a vendége. A Kőgazdag Fiatalok sztárja – aki a Dancing with Stars idei évadában a táncparketten is bizonyíthat – kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéletéről. Többek között azt is elárulta, hogy elvált szülők gyereke, a szerelem pedig egyáltalán nem érdekli – derül ki az előzetesből.

“Két éves koromban elváltak a szüleim. Ezt még nem mondtam sehol. Anyánál maradtam, apát ritkábban láttam. Anyával nőttem fel igazából, úgymond. Apa is ott volt, csak anyával nőttem fel, mert nála voltam többet” – mesélte a fiatal influenszer, akit Lékai-Kiss Ramóna arról is kérdezett, hogy volt-e már szerelmes valaha.

“Nem.”

“A másfél éves kapcsolatodba sem?”

“Nem.”

“És nem érdekel, hogy az milyen lehet?”

“Nem, most még nem.”

Mindemellett az iskolai tanulmányokkal kapcsolatos gondolatait is megosztja az interjúban PSG Ogli, aki elárulta: nem ő volt a tanárok kedvence. Elmondása szerint a rossz magaviselete miatt egyre gyengébb iskolákra váltott.

“Fontosnak tartom az elejét a sulinak, egy ilyen általánosig. Az után, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak azokat, amiket ott tanítanak. Mert nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így” – fejtette ki a véleményét az influenszer, aki nem is fejezte be a középfokú tanulmányait, azaz nincs érettségije.

“Néha szokta mondani anyu, hogy <<Kisfiam, most már estin szépen tedd le!>>, mire mondom, hogy <<Dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel!>> Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó! (…) Ezt kimondja, és olyan ideges leszek… Kimondja valamelyik családtagom, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek. (…) Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom van. Nekem ez egy berögzült betegség” – magyarázta.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Titkok Ramónával – videó

Exit mobile version