„Nem mutatott hamis képet magáról” – megszólalt Tilla felesége a műsorvezető Ázsia Expresszbeli szerepléséről

F.C. | 2024. Október 02.
Párja méltán büszke lehet rá.

Stohl András és Tilla ugyan múlt héten kiestek az Ázsia Expresszből, mégis nyertesek: bebizonyították, hogy a klasszikus férfias viselkedés még mindig nagyon vonzó.

Till Attila és Stohl András párosa a 2024-es Ázsia Expressz egyik legnagyobb kedvence lett – Fotó: Sajtószoba

A színész és a műsorvezető párosa végig üde színfoltja maradt a reality-nek. Remekül kiegészítették egymást: amíg Tilla vaslogikával érvelve vívta ki a tiszteletet, Stohl András a „régi iskolát” hozta, azaz a klasszikus férfimintát erősítve vette le a nézőket és a játékostársakat egyaránt a lábukról.

Tilla felesége, Korpás Krisztina a BEST magazinnak beszélt arról, mit gondol a férje szerepléséről: “Ebben a műsorban tényleg meglátszik, ki hogyan áll az élethez, és a férjem nem mutat hamis képet magáról. Tilla soha nem a problémát keresi, hanem a megoldást. És szerintem bármelyik kollégáját megkérdeznénk, ugyanezt mondaná róla, mert őt szinte mindenki szereti. Talán azért, mert nem szállt el magától, nem gondolja, hogy neki a tévés múltját vagy a szakmai életét tekintve előjoga lenne bármihez, és mindig, minden helyzetben igazságosan áll mindenkihez. (…) Bandi is nagyon jó ember, és ez most bebizonyosodik róla. Ő sem akar soha másnak látszani, mint aki valójában. Az pedig, hogy nem felejtik el, sőt észreveszik, hogy a nehezebb – főleg fizikai – feladatokat egy nőnek nehezebb megoldani, abszolút pozitív”.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Exit mobile version