Erotikus tánccal csábítaná el Józsi gazdát az egyik feleségjelöltje

F.C. | 2024. Október 03.
A szamócatermesztő megismerte a negyedik rajongóját.

A párkereső Józsi gazda megkapta a negyedik jelölt levelét a Házasodna a gazda műsorvezetőjétől, Nádai Anikótól. Kiderült, egy táncoslábú diszkókirálynő is szeretné elcsábítaná az 55 éves, felsőlajosi szamócatermesztőt.

Az eddig bemutatott három jelöltön kívül Diuska (Vámos Diána) is harcba száll Józsi gazda kegyeiért. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Kengyelen élő, 40 éves, bolti eladóként dolgozó hölgy legutolsó párkapcsolata fél éve ért véget, de már készen áll arra, hogy megtalálja élete párját.

“A volt párom nem volt családcentrikus, nem törődött velem, nem tudott alkalmazkodni, és ezért ért véget. Azért jelentkeztem a Házasodna a gazdába, hogy megtaláljam életem párját” – mesélte a bemutatkozó videójában. Mint mondja, a szamócatermesztő azért tetszett meg neki, mert azt érzi vele kapcsolatban, hogy egy érzéki lélek, ő pedig pont egy ilyen férfit keres.

Azt is elárulta magáról, hogy imádja a techno zenét, ráadásul az erotikus táncmozdulataival szeretné elcsavarni a kiszemeltje fejét: “Nagyon szeretek diszkóba járni, nagyon szeretek táncolni. (…) Érdekel a háttértánc, erotikusan is. Józsit szerintem a táncommal tudnám a legjobban elcsábítani”.

“Én is nagyon szeretek táncolni, nagyon-nagy örömöm lett rögtön” – vallotta be a kamerák előtt a gazda, miután elolvasta Diuska bemutatkozó levelét.

Diuskán kívül a kacér mosolyú divatdiktátor; Erika és a kristálygyógyász Brigitta is harcba száll a gazda kegyeiért, a könyvelőként dolgozó, 58 éves, Veresegyházán élő Zsuzsannának azonban nem adott esélyt Józsi, mivel túl idősnek találta.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Házasodna a gazda – videó

Exit mobile version