Sztárok, akiket telefonon vagy üzenetben dobtak

nlc | 2024. Október 03.
Ha minket kérdezel, nincs gyávább módja a szakításnak, ha telefonon (hívásban vagy üzenetben) történik. Az alábbi sztárok mégis megtették ezt párjaikkal.

Mi mindig is abban hittünk, hogy ha valakivel megosztottad az életed, és egy ideig szeretted is, akkor az a minimum, hogy megadod neki a tisztességes búcsút. Tehát ha már nem vagy boldog a párkapcsolatban, nem lépsz félre, hanem előbb szakítasz. És ha erre kerülne a sor, eléggé megbecsülöd őt ahhoz, hogy szemtől szembe vess véget a kapcsolatotoknak – és mondjuk ne egy gyors telefonhívásban, vagy egy-két mondatos SMS-ben.

Nos, az alábbi sztárok nyilván nem osztják ezt a véleményüket. Ugyanis pontos ez utóbbi módszert választották arra, hogy lapátra tegyék híres párjaikat. 

Britney Spears Justin Timberlake nlc

Britney Spears a memoárjában mesélte el, hogy Justin Timberlake üzenetben dobta őt, amiben csak annyit írt: „Végetzünk!”. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Russell Brand Katy Perry nlc

Russell Brand és Katy Perry 2010-ben házasodtak össze, ám a frigy csak 14 hónapig tartott. „Azóta nem beszéltem vele, amióta 2011. december 31-én egy üzenetben közölte, hogy elválik tőlem” – mondta egy 2013-as interjúban Katy. (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

Cazzie David Pete Davidson nlc

Bár Pete Davidson és Cazzie David már szakításban voltak, a lány mégis megpróbálta megoldani a problémáikat. Erre válaszul Davidson egy SMS-ben szakított vele, és zárta le végleg a két és fél éves kapcsolatukat. (Fotó: C Flanigan/Getty Images)

Jason Derulo jordin sparks nlc

Jason Derulo bevallotta, hogy három évig tartó párkapcsolatának az énekesnő, Jordin Sparksszal telefonon vetett véget, mert „épp nem volt a városban.” (Fotó: Christopher Polk/Getty Images for MTV)

Taylor Swift Joe Jonas nlc

Taylor Swift úgy állt bosszút Joe Jonason, aki egy „27 másodperces” telefonbeszélgetésben szakított vele, hogy a nyilvánosságnak az akkor szupernépszerű Ellen Degeneres talk show-jában teregette ki a szennyest. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Justin Chrishell Hartley nlc

A Rólunk szól sztárja, Justin Hartley SMS-ben közölte a feleségével, a Hollywoodi ingatlanosokban szereplő Chrishell Stause-szel, hogy beadta a válókeresetet. Chrishell azt hitte, csak viccel, ezért felhívta... Azóta nem is beszéltek egymással. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

via

Exit mobile version