Csézy először mutatta meg egyre kerekedő terhespocakját

F. B. | 2024. Október 04.
Csézy hamarosan 45 éves lesz, de a következő szülinapját már sokkal boldogabban fogja ünnepelni, hiszen hosszú idő után végre gyermeket vár.

Csézy, azaz Csézi Erzsébet az Instagram-oldalán közölte a jó hírt: hosszú évek próbálkozásai után nemsokára édesanya lesz. “A Jó Isten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!” – írta akkoriban a leendő édesanya, aki most először osztott meg egy fotót egyre kerekedő terhespocakjáról. 

Fotó: Schumy Csaba

Csézy és 18 évvel idősebb párja sosem adták fel a reményt, hogy gyermekük születik. Közel két évtizeddel idősebb kedvesével több lombikprogramon is részt vettek és két babát veszítettek el korábban, ami mindkettőjüket nagyon megviselte. 

“Amikor a második vetélés volt, sírtunk a kórházban, s akkor ő azt mondta, nem bánja, ha ketten maradunk. Ő így is imád. Mi így is egy család vagyunk, s hogy ő nem tudja nézni azt a szenvedést, amin átmegyek. Neki így is kerek az élete velem, én mégis azt éreztem évek óta, hogy topogunk. Hiába csinál az ember új lemezt, hiába vannak nagyon nagy dolgok az életünkben, valamiért semmi sem pótolja ezt, semmit nem ér semmi” – mondta nemrégiben a kismama.

Gyönyörű kismama

Nemrégiben az is kiderült, hogy Csézy egy kislányt hord a szíve alatt, legújabb bejegyzéséből pedig az is kiderült, hogy a 22. hétben jár. Kerekedő pocakjáról boldogan osztott meg egy fotót a közösségi oldalán. A kiposztolt tartalmon csak úgy ragyog! 

Exit mobile version