Döbbenetesen szép kismama Weisz Fanni

F. B. | 2024. Október 04.
Kismamafotózáson járt a gyönyörű modell, aki csak úgy ragyog a közösségi oldalára kiposztolt fotóján! Kétségtelen: a modellnek nagyon jól áll a babavárás!

Weisz Fanni életében hatalmas változások történtek ebben az évben és ráadásul csupa jó dolog! A modellt ugyanis eljegyezte párja és ha ez még nem lenne elég boldogság, első gyermekét hordja a szíve alatt. Időközben a pici neme is kiderült már, egy mesés babaváró buli keretében, kiderült: a modell kisfiút hord a szíve alatt.

Fotó: Korponai Tamás

Bár Weisz Fanni igyekszik odafigyelni arra, hogy egészséges és aktív kismama legyen, mégis vannak félelmei a szüléssel kapcsolatban, korábban pedig el is árulta, hogy mi is ez pontosan: 

“Nem is annyira a fájdalom, hanem inkább a kommunikáció miatt. Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos. Ettől parázom. Nem könnyű helyzet, de már ezerszer átbeszéltük anyával, és a mamival, hogy mi történik majd, és nekik milyen érzés volt, úgyhogy tuti menni fog. Természetesen a párom mindenképp mellettem lesz, hiszen a mi kis családunk közös útjának kezdetéről van szó. Szerintünk fontos, hogy ezekben a pillanatokban együtt legyünk. A családtagjaink pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak” – mondta Fanni, aki azt is elárulta, ha kisbabájukkal beáll az új életritmus, szeretne visszatérni a munkába. 

Gyönyörű kismama

Fanni nemrégiben egy mesés fotóval kápráztatta el a követőit, ahol angyali ruhában, gyönyörű sminkben pózolt a kamerák előtt egyre kerekedő pocakjával. Kétségtelen, a modellnek rendkívül jól áll a kismamaság, így nem is csoda, hogy nem csak egy gyermeket szeretne majd az életében, fia mellé ugyanis szeretne egy kislányt is, 1-2 év korkülönbséggel.

A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Exit mobile version