Megtörtént az első csók a Házasodna a gazdában – videó

F.C. | 2024. Október 04.
Nem tétlenkedett Máté gazda.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Máté gazda jelöltjei – Bettina, Milla és Marcella – idilli hangulatban borozgattak, amikor felbukkant a 23 éves, dusnoki mezőgazdász, az oldalán egy új lánnyal. Heni láttán mindegyik jelölt arcára fagyott a mosoly. Annyira megdöbbentette őket a helyzet, hogy tapinthatóvá vált a feszültség a vadászház teraszán.

Később, amikor Marcella beszaladt egy pulcsiért a házba, meglátta Máté gazdát és Millát egy eléggé félreérthető helyzetben: éppen átölelték egymást. Zavarában, hogy rajtakapta őket, gyorsan magukra hagyta őket.

Később a fiatal gazda félrehívta a kedveszegett lányt, hogy beszélhessenek a félreértésekről, és egyből mosolyt csalt az arcára. Búcsújuk pedig eléggé érzelmesre sikeredett: elcsattant közöttük egy csók.

Kicsit megbántva érzem magam” – panaszolta Máténak Marcella, utalva arra, hogy hirtelen egy újabb vetélytársuk lett.

“Próbáld ezt elengedni. (…) Elhiszem, hogy kellemetlenül érintett. (…) Próbáld úgy kezelni, mintha ő is itt lett volna az első nap” – győzködte Máté a lányt, miközben a kezét simogatta. Majd amikor felálltak, hogy visszatérjenek a verandára, a fiatal gazda nemcsak megölelte, hanem meg is csókolta Marcellát. Ezt követően pedig megfogta a lány kezét, és kéz a kézben hagyták el a házat.

“Jó volt Mátéval csókolózni. De egy picit az zavar, hogy nem tudom, Millával mi történt közöttük. És ha tényleg jól gondolom, jól érzékeltem, hogy csókolóztak, akkor kicsit zavar a dolog, mintha beálltam volna a sorba, vagy én lettem volna a következő néhány perccel később” – vallotta be utólag a kamerák előtt a 27 éves jelölt.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version