Stohl András: „3 hete gyakorlatilag tiszta vagyok” – letette a poharat a színész

F.C. | 2024. Október 05.
Búcsút intett az alkoholnak.

Az alkohollal való viszonyáról vallott őszintén Stohl András. A színészt az Ázsia Expresszbeli játékostársa, Till Attila október 31-én mozikba kerülő És mi van Tomival? című filmje kapcsán kérdezték.

“Igen, szoktam alkoholt fogyasztani. Alkoholfogyasztó vagyok” – mondta el Stohl András, majd elárulta, hogy jó ideig úgy volt, hogy amikor hazatért az előadások után, megivott egy-két pohár bort. Ám egy hónapja azonban véget vetett ennek, a családja kérésére. „Kérték, hogy ne csináljam. Ne legyen ez, hogy minden nap ezzel vezetem le a feszültséget. Úgyhogy most 3 hete gyakorlatilag tiszta vagyok” – vallotta be.

Elmondása szerint nagyon fontos, hogy szembesítsék az ember, ha problémája van az alkohollal, mivel saját magán nem veszi ezt észre. “Nekem az a szerencsém, hogy nekem a családom szólt. Egész egyszerűen azt mondták, hogy nem vagyok szép, hogyha iszom. Megváltozik az arcom. Arról nem beszélve, hogy az embernek megváltozik a viselkedése” – árulta el Stohl András, hozzátéve: 58 évesen is tudni kell változtatni.

(via)

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version