Krausz Gábor úgy érzi, szégyent hozott Mikes Annára

Á.K. | 2024. Október 06.
Bár úgy érzi, mentségére szól, hogy senkiben nem tett kárt, szégyelli az Ázsia Expresszben mutatott viselkedését Krausz Gábor, elsősorban párja, Mikes Anna miatt.

Krausz Gábor nem mindig a nyugalom szobra az Ázsia Expressz című műsorban, kifakadásaira már Ördög Nóra is tett megjegyzést. Időnként látszik rajta, hogy elege van az egész helyzetből, amibe a műsor által került. Az egyik mélypont kétségtelenül az volt, amikor az egyik kiakadásakor egy tajvani rendőr fegyvert fogott rá.

Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expresszben (fotó: TV2/Fotocentral)

Az ügyben Krausz Gábor is megszólalt, amit a Story szúrt ki:

Ez gáz, nincs mentség erre. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rendőrös sztorinál már rohadtul elegem volt. És senki nem adta vissza az útlevelemet, hiába könyörögtem. Úgy voltam vele, ha jön egy rendőrautó, elvisznek, legalább vége a napnak. Arra nem számítottam, hogy talán lelőnek majd. De egy szó mint száz, ezt szégyellem.

A séf úgy érzi, hogy az Ázsia Expressz a szélsőséges helyzetek hatására olyan dolgokat is kihoz belőle, amik amúgy nem jellemzők rá a mindennapi életében, ahol nem szokott hasonlóan szélsőséges helyzetekbe keveredni. A viselkedését elsősorban Mikes Anna miatt sajnálja, úgy érzi, rá hozott ezzel szégyent.

Az mentség lehet, hogy senkinek nem tettem kárt. Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam senkit, saját magamnak ártottam, és kettőnknek, amit utána mindig megbeszéltük

– nyugtázta a történtek után Krausz.

Exit mobile version