Ázsia Expressz: ismeretlen vírus támadta meg Zsigmond Angit

N.O. | 2024. Október 07.
Zsigmond Angit még most is kínozza a rejtélyes vírus.

Zsigmond Angi rosszul lett az Ázsia Expressz forgatásán. Elájult, orvost is kellett hívni hozzá, de azóta sem tudni, hogy pontosan mi támadta meg a szervezetét, egyelőre annyi biztos, hogy a veséjével és a pajzsmirigyével is gond van, valamint foltok is megjelentek az arcán és a testén.

Elárulta, hogy nagyon fontos számára a bőrápolás, a forgatás ideje alatt is nagyon figyelt erre, mégis, a hazaúton a repülőtéren jelentek meg testén a foltok, amelyek azóta halványultak, de még így is zavarja a tartalomgyártót – de a legnagyobb problémája, hogy nem tudja, mi lehet a gond, hónapokat kell várnia, mire megkapja az eredményeket – írja a Blikk.

(Fotó: TV2 Sajtószoba)

„Angival az történt, hogy 4-5 tájékán a kiáltására lettem figyelmes, elszaladtam a fürdőbe, és ott, a földön találtam, hófehéren. Sajnos mindenhonnan minden kijött belőle, tehát összehányta magát, remegett. Amikor felültettem, akkor így hátradöntötte a fejét, alig tudtam megfogni, és felakadt a szeme is. Szóltam egyből Barbiéknak, hogy azonnal hívják az orvost” – mesélte korábban Mészáros Bende.

Angi korábban azt is elárulta, hogy 39 kilóra fogyott az Ázsia Expressz alatt.

Exit mobile version