Kiderült, kik lesznek Osváth Zsolt új műsorának vendégei

F. B. | 2024. Október 08.
Csütörtökönként 22 órától Osváth Zsolt belevaló talkshowja színesíti majd a hétköznapokat.

 Az Őszinte leszek epizódjaiban valódi eszmecseréket láthatunk, ahol a világra nyitott ismert emberek, civilek és szakértők szabadon vitatnak meg olyan témákat, mint például a mesterséges intelligencia, az élelmiszerárak, a bullying, vagy a vidék-város ellentét. A magyar fejlesztésű formátumban többek között Csonka András, Görög Zita, Alföldi Róbert, Tornóczky Anita, Nagy Ervin és Nánási Pál is feltűnik vendégként. 23 órától aztán Kovács András Péter szórakoztató műsora, avagy barátság-talkshowja, a KAPóra veszi át a stafétát, ahol hírességek és legjobb barátaik tűnnek fel, hogy kiderüljön, mennyit is tudnak egymásról, mindezt persze sok-sok nevetéssel, amire a Dumaszínház ikonikus alakja a garancia.

Fotó: VIASAT3

Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal

Október 24-én 22 órakor a VIASAT3-on debütál a sokoldalú tartalomgyártó, Osváth Zsolt legelső televíziós műsora, az Őszinte leszek. A 318 Productions gyártásában készült késő esti talkshow dinamikusságát a műsorvezető belevaló stílusa és a merész, tabuk nélküli beszélgetések adják, a látványról pedig a modern, indusztriális, mégis otthonos stúdiókörnyezet gondoskodik.

A magyar fejlesztésű heti produkcióban a házigazda mellett hírességek, civilek és szakértők járnak körül aktuális témákat, mint például a mesterséges intelligencia, testképzavar, férfi-női szerepek, élelmiszerárak, város-vidék ellentét, lombikos szülés, vagy a bullying, azaz zaklatás. Osváth Zsolttól már megszokhattuk, hogy őszintén alkot véleményt és mindig önazonos, de a műsorban kifejezett célja, hogy gondolatébresztő kérdéseivel mindenki mást is arra sarkalljon, osszák meg bátran a véleményüket.

Fotó: VIASAT3

“Az, hogy én mit gondolok a műsorról, nagyjából mindegy, hiszen elfogult vagyok. Inkább azt mondom el, amit a stábtagoktól és a közönségtől hallottam, akik végignézték- és hallgatták a nem ritkán 2.5 órás felvételeket. Mindenki – a gyártócsapattól kezdve a hangmérnökön át a fodrászig – azt mondta, hogy olyan volt, mintha egy baráti összejövetel fültanúja lett volna. Olyan dolgokról és úgy beszélgettünk, ahogy manapság már csak otthon szoktak. Elfelejtették, és mi is, akik a kamerák előtt voltunk, hogy egyébként ez egy forgatás. Szerintem ez a legfontosabb – nem játszottuk magunkat, őszinték voltunk, ventilláltunk, vitatkoztunk, röhögtünk és sírtunk. A képernyőre közel egy óra kerül majd az egészből, de remélem, ez átjön majd otthon a nézőknek is” – mondta Osváth Zsolt a forgatásról.

A meghívott vendégek mind izgalmas személyiségek, akik a beszélgetések során saját életük részleteibe is betekintést nyújtanak. A 8 hét alatt feltűnik majd többek között a stúdióban Csonka András, Fésűs Nelly, Görög Zita, Alföldi Róbert, Tornóczky Anita, Kende-Hofherr Krisztina, Tapasztó Orsi, Nagy Ervin és Nánási Pál is.

KAPóra

Ha szeretnéd a napot egy sztorikban, poénokban és nevetésben gazdag műsorral zárni, akkor semmiképp se kapcsolj el a VIASAT3-ról az Őszinte leszek után, 23 órakor ugyanis elstartol a Dumaszínház egyik nagyágyújának  produkciója, a KAPóra, Kovács András Péter műsorvezetésévél.

Fotó: VIASAT3

Az interaktív játékokkal tarkított „barátság-talkshow” minden epizódjában egy-egy sztárvendégé és annak közeli barátjáé a főszerep, aki válaszol a hírességgel kapcsolatos kérdésekre. Felelevenednek barátságuk fejezetei és régi történetek kerülnek elő, így emlékezetes pillanatokból biztos nem lesz hiány.

Kovács András Péter műsorából, amely a KAPOD podcast-sorozat tévés formátuma most többek között kiderül, hogyan jellemezné barátságukat egyetlen szóval Ráskó Eszter és Ács Fruzsina, ki Gianni Annoni egyik legközelebbi barátja, és milyen vicces sztorikat tartogat Peller Anna és Peller Mariann a tarsolyában.

Exit mobile version