Lánya biztos benne, hogy Mary Zsuzsi nem akart véget vetni az életének

F. B. | 2024. Október 08.
„Elképesztő a megjelenése, magára vonja az emberek figyelmét. Ezért foglalkozik magával folyamatosan a médiába szerintem” – mondta 2001-ben tévés Mary Zsuzsinak egy interjúban. Most Angéla lánya szólalt meg édesanyja halálával kapcsolatban.

Mary Zsuzsi és Dobos Attila lánya, Angéla szerint az események szerencsétlenül alakultak édesanyja halálakor, nem szándékosan vettek rossz fordulatot. Angéla abban is hisz, hogy édesanyja és édesapja már a fellegekben ölelik egymást és együtt éneklik közös slágerüket.

Fotó: RTL

Ha Mary Zsuzsi az Egyesült Államokba született volna, akkor életéről már bizonyosan kasszasiker filmet forgattak volna Hollywoodban. Ízig-vérig díva volt, aki jól leplezte a külvilág előtt a nehézségeit, szorongásait. Mary Zsuzsi 2011. december 25-én távozott el. Lánya biztos benne, hogy nem szándékosan akart véget vetni az életének:

„Szenteste reggelén beszéltünk telefonon. Jókedve volt, karácsony másnapján készült hozzánk vendégségbe. A hangjában nem fedeztem fel semmi szokatlant. Később kiderült, hogy december 24-én napközben egy nagyon feszült családi összejövetelen vett részt a volt férjénél, Klapkáéknál. Izgult az esemény miatt, és hogy megnyugodjon, előre bevett két szem nyugtatót.

A karácsonyi ebéd közben pezsgőt ivott, majd mire hazaért, úgy gondolom, a szervezetében felerősödött az alkohol és a gyógyszerek hatása. Akkoriban a pajzsmirigyproblémájára is szedett pirulákat, s az este folyamán összekeverhette a tablettákat, altatóból véletlenül többet vehetett be. Ez vezethetett a tragédiához. Biztos vagyok benne, nem akart véget vetni az életének. 

Másnap hajnalban már csak az élettelen testét találta meg Klapka egyik alkalmazottja. Édesanyám 64 évesen ment el”  – mondta a Story-nak.

Exit mobile version