„Megszakad a szívünk” – így reagált Sallai Nóra kisfiának halálhírére a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

F. B. | 2024. Október 08.
Szeptember végén súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra és kisfia Alsónémediben. A színésznő életéért még mindig küzdenek, kisfia életét azonban nem tudták megmenteni.

Sallai Nóra és kisfia szörnyű autóbalesetet szenvedett, autójukba egy BMW csapódott akkora erővel, hogy a kocsijuk felborult. A Blikk úgy tudja, a színésznő gyermeke életét vesztette a borzalmas baleset következtében. 

Fotó: Szabó Lilla

Egy helyszínen tartózkodó és a balesetet is látó 15 éves fiatal lány szerint a kisfiúnak, amikor megtalálták, már nem volt pulzusa, többször is újraélesztették. A színésznőnek pedig ömlött a fejéből a vér, amit egy fáslival próbáltak megfékezni. Majd miután kiszedték az autóból, a földre fektették és stabil oldalfekvésbe helyezték, mivel vért köhögött fel. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Úgy tudni, életéért jelenleg is küzdenek a kórházban.

A szörnyű tragédiáról a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is megemlékezett, közleményükben közösségi-oldalukon azt írták: 

„Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt néhány nappal ezelőtt, hogy Sallai Nóra színésznő súlyos balesetet szenvedett 5 éves kisfiával. Az imént pedig arról is értesültünk, hogy miközben Nóra továbbra is az életéért küzd, a kisfiú elveszítette a harcot.”

Megszakad a szívünk. A társulat nevében együttérzésünket küldjük a családnak, kívánunk mérhetetlenül sok erőt a feldolgozhatatlanhoz, és továbbra is szorítunk Nóra felépüléséért!

Exit mobile version