Mikes Anna három gyermeket szeretne, Krausz Gábor nagyon boldoggá teszi őt

F. B. | 2024. Október 08.
A sztárpár úgy tűnik, hamarosan készen áll arra, hogy még magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat.

Úgy tűnik, hamarosan egy újabb szakaszba léphet Krausz Gábor és Mikes Anna élete. Amellett, hogy a táncosnő idén már nem szerepel a Dancing with the Stars műsorában, a másfajta karrierlehetőségek mellett úgy tűnik, már a babázáson is töri a fejét sztárséf párjával. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Anna úgy fogalmazott, hogy igyekszik kiélvezni a hétköznapi életet, a gyerekvállalás tekintetében pedig úgy érzi, hamarosan eljön a megfelelő pillanat. A pár a Meglepetés magazinnak vallott kapcsolatáról, interjújukból pedig az is kiderül, hogy a táncművész három gyereket szeretne, és úgy érzi, most jött el a megfelelő pillanat.

“Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában. Idén nem szerepelek a Dancing…-ben, helyette új életszakaszba lépek, amit izgalmasnak találok. Sokaknál hamarabb jön el ez az időszak, de én élsportoló voltam, majd folyamatosan dolgoztam, és a táncos tévéműsor is hosszú ideig része volt az életemnek. Mostanra jutottam el odáig, hogy hétköznapi életet élhetek, amit próbálok kiélvezni. Vezetem a tánciskolámat, de közben van időm találkozni a szeretteimmel” – meséli Anna.

Gábor sem aggódik amiatt, hogy mi vár rájuk a jövőben, így fogalmazott:

 „Mindkettőnknek megvan a saját szakmája, amit szeretünk, és nem feltétlenül a televíziós szereplésekből élünk. Annával természetesen gondolkodunk a jövőn, és gyakran beszélgetünk róla. Ilyen korban az ember már komolyan kalkulál, és nem azért megy bele egy kapcsolatba, mert nincs jobb. Kiegyensúlyozott felnőttként tervezzük a közös életünket.”  

Exit mobile version