Kustánczi Lia megmérkőzik Földes Eszterrel a Sztárboxban: „Nehéz volt megtartani a motivációt”

V.B.T. | 2024. Október 08.
Elérkezett az idő, ringbe lép Kustánczi Lia a Sztárboxban.

Kustánczi Lia üzletasszony, édesanya és emellett hónapok óta keményen edz. Eddig nem fedte fel, hogy miért, ám a tegnapi Sztárboxban kiderült, hogy ő is ringbe lép egy gálameccsen, méghozzá Földes Eszter ellen, október 20-án. Az RTL úgy kereste meg, hogy ha valamelyik bokszoló lesérül vagy más egyéb ok miatt nem tud ringbe lépni, akkor ő mehet a szorítóba. Hónapok óta komolyan veszi a felkészülést, napi szinten edz. A bokszról és a felkészülés lelki háttérről bővebben is mesélt nekünk Lia.

Kustánczi Lia (1)

Fotókredit: RTL/Sztárbox

Kustánczi Lia (2)

Fotókredit: RTL/Sztárbox

„Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy megmérettetem magam a Sztárboxban, várom már, hogy a szorítóba lépjek. Nagyon szeretek sportolni, ám a gyereknevelés és a sok egyéb teendőm miatt valószínűleg sosem vettem volna rá magam a napi edzésre, ha nincs a Sztárbox, ezért pedig végtelenül hálás vagyok. Voltak mélypontok és magaslatok a felkészülés során, a boksz egy csodás sport, de többször le kellett győznöm magamat. Valljuk be, nem a mindennapi rutin része, hogy az embert megütik, meg kellett tanulnom ütni és ütéseket kapni, talán ez volt a legnehezebb” – részletezte az nlc-nek Kustánczi Lia, aki arról is beszélt, hogy milyen volt annak a tudatában edzeni, hogy nem is biztos, hogy látni fogják a nézők.

„Megterhelő volt lelkileg, hogy nem beszélhettem róla senkinek, meg persze az is, hogy nem tudtam, ringbe fogok-e lépni egyáltalán. Nagyon nehéz megtartani a motivációt is, hiszen, ha nem mérkőzhetek meg egy igazi meccsen, akkor magamnak sem tudok bizonyítani. Szerencsére úgy alakult, hogy végre megtapasztalhatom, milyen is az éles boksz. Most, hogy tudom, két hét múlva meccsem lesz, kicsit újra át kellett rendeznem a napirendemet, de teljes gőzzel készülök, mindent megteszek a győzelemért” – jelentette ki az édesanya.

Fotókredit: RTL/Sztárbox

Exit mobile version