Új fotója láttán a világ leggyönyörűbb nőjének nevezték Stana Alexandrát

F. B. | 2024. Október 08.
Egy mesebeli esküvőre, mesebeli ruhát öltött fel Stana Alexandra, akinek csillogós zöld ruhájától teljesen odáig voltak a követők!

A hétvégén egy mesés menyegzőn vett részt a Dancing with the Stars sztárja, aki csak úgy ragyogott a boldog eseményről feltöltött fotóin. A profi táncosnő káprázatosan festett zöld ruhájában, ami a fotók tanúsága szerint a koszorúslányok színe volt. 

Fotó: TV2

Stana Alexandra két közeli barátja esküvőjén vett részt, ahol a képek és a videók tanúsága szerint nem ő volt az egyetlen sztárvendég, ugyanis az egyik képsoron volt táncpartnere, Győrfi Dániel is feltűnt mellette. Bár hamarosan kezdődik a táncos műsor legújabb évada, úgy tűnik a gyönyörű táncosnak mégis volt ideje egy kicsit kiszabadulni a próbateremből, hogy megünnepelje jó barátnője házasságkötését.

“Örökké legyetek ilyen boldogok, mert Ti tutira egymásnak vagytok teremtve! Sok boldogságot Virág&Lacus!” – írta ki közösségi oldalára gondolatait. 

Bár kétségtelen, hogy a menyasszony is nagyszerűen festett hercegnős, téli álmot idéző ruhájában, Stana Alexandra is kitett magáért a jeles nap alkalmából. A kommentelők is észrevették, hogy szinte ragyogott az eseményen, így többen a világ legszebb nőjének nevezték a hozzászólásokban – szúrta ki a Bors.

Gyönyörű vagy, és ez nem hízelgés, őszintén mondom: a leggyönyörűbb ember vagy, akit életemben láttam

– alélt el az egyik követő. 

Leggyönyörűbb nő vagy! És egyben a legkedvesebb, legcsodálatosabb!

– fogalmazta meg egy másik. 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version