Vészhelyzetben Gombos Edina: brutális hurrikán tart floridai otthonuk felé

Vad Rózsa | 2024. Október 08.
Gombos Edina óráról órára közvetíteni akarja a Milton hurrikán pusztítását.

Kegyetlenül erős szélviharral néz szembe Florida: a Milton hurrikán jelenleg a pusztító, 4-es kategóriába van besorolva. Gombos Edina egykori műsorvezető is Floridában él kubai férjével és gyerekeikkel, úgyhogy most gőzerővel készülnek a katasztrófahelyzet átvészelésére.

Gombos Edina az Instagram-oldalán jelentkezett be, már hurrikánra való készülődés közepette:

Újabb hurrikán érkezik, ami már csak azért is meglepő, mert ugye alig tíz nappal ezelőtt Florida nyugati oldalát, még inkább Észak-Karolina egyes részeit teljesen átrendezte a Helene hurrikán. Ez a mostani Milton más útvonalon halad majd, bennünket is érint.

– mondta Gombos bejelentkezésében.

Van három napunk felkészülni rá, épp most már a benzinkútnál vagyok, megtankolom az autómat, ez is a felkészülés része. Hogy hogyan zajlik ez az egész ilyenkor, azt majd megmutatom nektek a következő videómban, mert hogy

óráról órára közvetítem majd az eseményeket.

Úgy láthatjátok majd a felkészülésünket, azt is, amikor megérkezik a Milton hurrikán. És amikor elvonult, akkor kimegyek a városba szétnézni, hogy mit hagy maga után – tette hozzá. A szintén Amerikában élő Polgár Kriszta azt írta a poszthoz, hogy szívesen látják Gombosékat texasi otthonukban – szúrta ki a 24.hu.

Exit mobile version