Egymásnak estek Vivien gazda udvarlói a Házasodna a gazdában

F.C. | 2024. Október 08.
Beindult a rivalizálás.

A Házasodna gazda korábbi részében Daninak a munkája miatt napokra el kellett utaznia, emiatt kikosarazta akkor Vivien gazda. A férfi azonban most visszatért a csákvári lovas ranch vezetőhöz.

Vivien meglepetten fogadta a visszatérő udvarlóját, a többi jelölt – Sanyi és Roland – viszont közel sem voltak ennyire boldogok. Azonnal kóstolgatni kezdték Danit.

“Dühös voltam egy kicsit, hogy begurult Dani a kocsival. Jól seggbe rúgtam volna, mert 3 nap után így érkezni, annyira nem jó érzés. Mondhatni úgy, hogy Dani volt a legnagyobb félelmem, hiszen Dani egy jóképű fiatalember” – vallotta be a kamerák előtt Vivien gazda egyik udvarlója, a 42 éves, szekszárdi, labdarúgó játékvezető, Sanyi.

Roland is egyből szúrós szemmel nézett a riválisára. “Ahogy jött az új srác, na, mondom, egy kicsit tesztelem, mutassa meg, hogyan tud alkalmazkodni a körülményekhez. (…) Tök jó hangulat volt, aztán ahogy Dani beállított hívatlan vendégként, már az kiakasztott, ahogy hozzám szólt, (…) meg a stílusa, ahogy előadta magát. Azt hitte, hogy ő valami felsőbbrendű személy – osztotta meg az érzéseit a kamerák előtt a 30 éves, fülöpszállási értékesítő, aki a következő szöveggel ment oda “ismerkedni” Danihoz: “Hallom, te vagy az új lovászfiú!” Amikor pedig az odaútját ecsetelte a felbukkant rivális, mondván dugóba keveredett, Roland nem bírta ki, hogy ne cukkolja: “Lehet, hogy ott is maradhattál volna, nem?”

Daninak egyből lejött, hogy komoly vetélytársnak tekint rá Roland, kifakadt a kamerák előtt: “Már ott elvágta magát nálam, hogy az elején, amikor bejöttem, már akkor megpróbált becsicskítani. Hol élünk?! Azért tudja, hányas a kabát! (…) Nem barátisan próbál felém jönni, hanem ellenségesen. Megpróbál gúnyolódni, tapogatni… Nem, ezt velem nem csinálhatja meg! Ne tapogasson engem senki!”

Vivien gazda csak mosolygott azon, ahogy egymásnak estek az udvarlói. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version