Kulisszatitkokat árult el Az Árulók szenior kreatív producere

N.O. | 2024. Október 09.
Az Árulók szenior kreatív producere, Nyári Gábor elárulta, milyen kiválasztási folyamatokon kell átesniük azoknak, akik részt szeretnének venni a játékban.

Szeptember végén startolt el Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új évada. A műsorral kapcsolatban nemrég Nyári Gábor szenior kreatív producer osztott meg kulisszatitkokat a Best magazinnal.

(Fotó: RTL /Sajtóklub)

Nagyjából 150 embert hívtunk be. Első körben egy másfél órás beszélgetést tartottunk, ez egyfajta rapid pszichoterápiaként írható le. Itt már nem finomkodunk, igyekszünk nagyon gyorsan a lehető legmélyebbre ásni. Nem elsősorban jó történeteket keresünk, inkább arra vagyunk kíváncsiak, az illető mennyire látja jól saját magát és a környezetét.

 – mondta a szenior kreatív producer.

A végső rostát egy pszichológiai alkalmassági teszt jelenti, idén 22 potenciális versenyző esett át rajta.

“Volt néhány jelölt, aki itt vérzett el. Egyrészt mentálisan stabilnak kell lenni ehhez a játékhoz, hiszen iszonyú a pszichikai igénybevétel 12 napon keresztül. Másrészt az is kizáró ok, ha valaki szenvedélybeteg. Erre is volt példa, de ilyenkor minden esetben a pszichológusok véleménye dönt” – árulta el a szenior kreatív producer.

via

Exit mobile version