Egy csók miatt egyből repült Vivien gazda udvarlója

F.C. | 2024. Október 10.
Kiadták az útját.

Dani egy romantikus piknikkel lepte meg Vivien gazdát a Házasodna a gazda legutóbbi adásában. A 29 éves, szombathelyi, magas-, és mélyépítész bekötötte a kiszemeltje szemét, hogy ne láthassa, milyen gyümölcsökkel eteti éppen. A 32 éves, lovas ranch vezető azonban teljesen ledöbbent, amikor az eprek és áfonyák helyett majdnem Dani nyelve landolt a szájában. Egyáltalán nem örült a férfi csókos trükkjének.

Vivien gazda nemcsak, hogy visszautasította Dani csókját, hanem később el is küldte a csákvári tanyájáról az udvarlóját: “Nekem ez egy kicsit sok volt, úgyhogy nem szeretném veled tovább folytatni”.

“Rendben, megértem” – reagált erre a hazaküldött férfi, aki úgy érzi, hogy Vivien gazda egyáltalán nem is keres párt, csak hitegeti az udvarlóit.

A lovas ranch vezető másik két jelöltje sem szimpatizált Dani “magánakciójával”. “Az, hogy megpróbálta megcsókolni Vivit, szerintem egy gusztustalan döntés volt tőle. (…) Egyszerűen szóhoz sem jutok” – fakadt ki utólag a kamerák előtt a szekszárdi, labdarúgó játékvezető, Sanyi.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version