Az Árulókban bravúrosan játszó Hevér Gábor üzent a kiesése után

F. B. | 2024. Október 11.
Bár Hevér Gábor játéka teljesen lenyűgözte a nézőket, az utolsó pillanatban mégis kiesett, így nem az övé lett a hatalmas nyeremény.

Bár korábban nem volt példa, hogy egy gyilkos a legelejétől a legvégéig, ügyesen mozgatva a szálakat bent tudjon maradni Az Árulók játékában, de Hevér Gábornak sikerült véghez vinnie ezt a bravúrt az idei évadban, egészen eddig a pontig, mikor is az utolsó pillanatban kiesett. Kiesésével hatalmas csavarral ért véget az idei évad, amit végül az ártatlanok nyertek. Most kiderült, hogyan reagált arra a szinkronszínész, hogy Hadas Kriszta, Url Izabell és Muri Enikő győzedelmeskedett és vitte el a 12 játéknap során összegyűlt 15,1 millió forintot.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Hevér a közösségi oldalára posztolta ki az utolsó nap képeit, és a tőle megszokott humorral, stílusosan, Billy Joel The River of Dreams című számát csatolta hozzá.

Erre a számra szoktam hazamenni a házibulikról. (ez komoly!) Hát ez a buli is végetért, ideje indulni! “Minden úgy van, ahogy lennie kell. Erre épül a világ. Ebben hiszek én is. “ Bulgakov: Mester és Margarita

– osztotta meg gondolatait és az idézetet. 

A színész arról sem feledkezett meg, hogy gratuláljon a három ártatlannak, Hadas Krisztának, Url Izabellnek és Muri Enikőnek. A színészt ezt egy rövid, műsorból kivágott tapsolós videóval tette meg.

Exit mobile version