Ismét nőt csinálnak Peter Srámekből a Sztárban Sztár All Stars-ban

F.C. | 2024. Október 12.
Kikotyogta Peter Srámek, hogy a Sztárban Sztár All Stars 8. élő-show-jában megint egy női előadó bőrébe bújik.

Peter Srámek a Sztárban Sztár All Stars múlt szombati adásában Michael Jackson Heal The World című számát adta elő, majd pedig a csoportos produkcióként – Tóth Gabi, Gubik Petra és Szabó Ádám társaságában – a Lady Marmalade című slágerrel állt színpadra.

“Nagyon jól éreztem magam Michael Jacksonként. A rajongóim is ugyanazt érezték, mint én. Azt hiszem, átadtam azt, amit kellett. A zsűritagoknak más véleménye volt, elfogadtam. Tanulok belőle” – értékelte múlt heti teljesítményét az énekes, aki abban bízik, a legközelebbi produkciójával már végre be tudja gyűjteni a maximális, 40 pontot.

“A közös produkció a lányokkal és Ádámmal, az hatalmas volt! Olyan erős csapat volt, mindenki élvezte, senki sem stresszelt, élveztük a feladatot. (…) Ez nem arról szólt, hogy ki fog itt jobban énekelni, hanem arról, hogy szórakoztassuk az embereket” – magyarázta Peter Srámek, aki arról is  beszélt a Sztárban Sztár All Stars oldalán közzétett miniinterjúban, hogy milyen a kapcsolata a többi versenyzővel. “Nagyon jó csapat van ebben a szériában. Mindenki mindenkivel jóban van, beszélget, barátkozik. Azért, mert ez egy All Stars, itt már nincs veszítenivalója a másiknak”.

A 31 éves énekes elárult, hogy az újabb adásban ismét nőként lép majd a színpadra: “Ha valaki azt várja tőlem, hogy egy igazi csávó leszek a színpadon, az kapcsoljon más műsorra, mert megint nő leszek. És nem akármilyen! Sajnálom, de ígérem, hogy baromi jó lesz!”

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Exit mobile version