Bújtatja a családja a fiút, aki a Sallai Nóráék autójába ütköző BMW anyósülésén ült

Á.K. | 2024. Október 13.
A fiatal a baleset idején az anyósülésén ült annak a BMW-nek, amit közeli rokona vezetett.

A népharag miatt bújtatja a családja a fiút, aki a tulajdonosa volt annak a BMW-nek, ami belerohant Sallai Nórák autójába. Rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten a történtek óta. A kocsiban egyébként a fiatalember, valamint a sofőr is megsérült. Utóbbi agyrázkódást kapott, előbbinek a combcsontja tört el, de már kint van a kórházból, és a családja bújtatja.

Eközben Sallai Nóra életéért továbbra is küzdenek az orvosok, a kisfia pedig néhány napja az életét vesztette, miután a súlyos sérülései miatt már nem tudtak rajta segíteni – írja a Bors.

Sallai Nóra (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

A fiatal jelenleg a szülei gondoskodására szorul, a sérülései miatt munkaképtelen. Korábban főleg a mezőgazdaságban dolgozott, burgonyát és salátát szedett a földeken. A lappal nem a fiú, hanem az édesanyja beszélt a kapun keresztül, és annyit mondott, hogy a fiának nagy fájdalmai vannak.

Az édesanya elmondása szerint a fia ma már bánja, hogy átengedte a volánt a rokonának, akiről időközben kiderült, hogy nem ivott alkoholt és nem drogozott, mielőtt a volánhoz ült.

Exit mobile version