Egyre többen aggódnak Noszály Sándorért, megszólalt a barátja is

CS.Á. | 2024. Október 13.
Noszály Sándorért már barátai is aggódnak, azon dolgoznak, hogy hazahozzák őt.

Noszály Sándor egyre több aggasztó videót tesz közzé közösségi oldalán, mely zavarosnak, érthetetlennek és aggasztónak tűnik. A tegnapi nap folyamán azzal jelentkezett be Amerikából, hogy a rendőrségen járt, más alkalmak során pedig a sötétben sétál, mezítláb gyalogol vagy éppen egy üzletben barangol.

A videók sokszor összefüggéstelennek ható mondatokból, félbehagyott és kusza történetekből állnak. Szavai alig érthetők, csapongók, megesik, hogy a spiritualitás, a kvantumfizika, máskor pedig a zuhanási sebesség kiszámításának módja tűnik fő témának, ugyanakkor mindez minden kontextust, a legtöbbek szerint pedig akár érthetőséget nélkülöz. Hol egy fenyőt, hol a sötét éjszakát mutatva elmélkedik rajtuk a sportoló, azonban követhetetlenül, sokak szerint egyenesen ijesztően értelmetlen módon teszi. A hozzászólásokból pedig kiderül, hogy sokan féltik a Sztárbox versenyzőjét.

“Figyeljetek, most gyalog megyek, mezítláb. Kanosszát járom, b**** meg. Itt vagyok mindjárt a Victorino Nova… mert ő az egésznek a főnöke, Victorino, Victory. Megyek hozzájuk. Summa summárom, minden definition, konklúzió megvan. Nem engem kell nézni, mert én nem számítok. Nincs hierarchia, b**** meg. Egy tudat van. Én voltam az egyetlen őserő, apám, aki elbírta azt a terhet.. reinkarnációt elbírja, apám belehalt, én túlélem. Azt hitték, hogy bipoláris vagyok, mert végigéltem tizenegyszer hat hónapot fent….” – hangzik el például az egyik felvételen.

“Istenem… ez annyira szomorú és ijesztő… nagyon remélem, hogy a legvége nem tragédia lesz ennek” – írta egy kommentelő. “Most néztem végig az Insta sztorijait. Kb. nincs magánál. Segítségre van szüksége, minél hamarabb” – osztotta meg véleményét másvalaki. “Nagyon remélem, hogy kap mielőbbi segítséget. Nem hinném, hogy rehabra, inkább pszichiátriára kellene mielőbb eljuttatni” – hangzik egy újabb vélemény.

Egy neve elhallgatását kérő barát a Borsnak elárulta, hogy komoly összefogást szerveződött annak érdekében, hogy Noszály Sándort elérjék és hazahozzák. “A kinti és a magyarországi barátai is próbálnak neki segíteni, de jelenleg senkire sem hallgat. Folyamatosan megy valahová, de nem árulja el, hogy hol van” – mondta.

Exit mobile version