Magyar sztárok, akik megtévesztésig hasonlítanak egymásra

nlc | 2024. Október 14.
Hollywood is tele van ikertorony hírességekkel, miért lenne ebben Magyarország különb?! Nálunk is csak úgy rohangásznak a sztárhasonmások. Mutatjuk őket!

Egyszer már összeszedtük azokat a hírességeket, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra – Hollywoodban. Csakhogy a hazai celebszférában is számtalan olyan sztár található, akik konkrétan ugyanúgy néznek ki. Igen, D. Tóth Kriszta és Osvárt Andrea hasonlósága legendás. De rajtuk kívül is jó néhány celebduót mutatunk az alábbi galériában, akik akár egymás ikertestvérei is lehetnének. Kattintsd végig a képeket, és próbáld meg elsőre beazonosítani a hírességeket!

d tóth kriszta osvárt andrea nlc

Ezt a hasonlóságot már régóta tudjuk, de nem bírjuk megunni. Imádjuk, hogy D. Tóth Krisztának és Osvárt Andreának még a legutolsó hajszála is ugyanúgy áll! (Fotók: Korponai Tamás/Fotocentral, Sajtóklub RTL Klub)

dimitry ljasuk nagy ervin nlc

Ha 2022-ben azt hitted, hogy a Jóreménység-sziget című filmben Nagy Ervin szerepel, azzal nem voltál egyedül. A film valós főszereplője (és rendezője), Ljasuk Dimitry volt, aki megszólalásig hasonlít Nagy Ervinre. (Fotók: Instagram/@dimitry_ljasuk, Birtron Szabolcs/Fotocentral)

tóth andi mihályfi luca nlc

Tóth Andi és Mihályfi Luca két énekesnő, akiknek a karrierje egyaránt az X-Faktorban indult, és akik kiköpött másai egymásnak. (Fotók: TV2 / press.tv2.hu, Trenka Attila/Fotocentral)

darvas iván kamarás iván nlc

Darvas Iván reinkarnációja lenne Kamarás Iván? Profilból nagyon úgy tűnik. (Fotók: x Archívum Story-Best, Réti Borbála/Fotocentral)

radics gigi czippán anett nlc

Radics Gigi és Czippán Anett széles mosolyát könnyen összekeverheted. (Fotók: Olajos Piroska, Schumy Csaba/Fotocentral)

krisztik csaba száraz dénes nlc

A 2019-es Valan – Az angyalok völgyében sem Száraz Dénes szerepelt. A hasonmását, Krisztik Csabát láthattad a filmben. (Fotók: Mozinet, Korponai Tamás/Fotocentral)

Exit mobile version