Marics Peti alkoholt keresett a Megasztárban, de sajnos csak limonádét kapott

F. B. | 2024. Október 14.
Az énekes a Megasztár tehetségkutatójában vadászik új tehetségekre, azonban nem minden produkció nyűgözi le a tetszését. Ilyenkor pedig van, hogy egy alkoholos hasonlattal él.

A Megasztár legutóbbi válogatóján is felbukkantak “csiszolatlan gyémántok” a zsűri boldogságára, a tévénézők legnagyobb örömére pedig olyan humoros produkciók és beszólások is teret kaptak, amelyeken nagyokat lehetett kacagni a műsor nézése közben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy olyan adásból kivágott részlet, ahol Marics Peti és zsűritársai nagyokat szórakoznak és fergeteges hasonlatokat mondanak a nem éppen hibátlan produkciókra. 

Fotó: TV2

Történt ugyanis, hogy egy igencsak dekoratív lány érkezett a stúdióba, aki még egy olyan szerelést is választott a produkciójához, ami tökéletesen passzolt a választott dalhoz. Miután azonban elénekelte a zsűri előtt a választott számát, nem távozhatott teljes boldogsággal. Marics Peti ugyanis kifejtette neki, hogy ő produkciója inkább limonádé volt, ők azonban valami keményebb alkoholt keresnek – már, ha érti a hasonlatot. 

Nekem ez egy ilyen nagyon finom limonádé volt, csak az a baj, hogy itt ilyen tatrateák vannak, meg abszintok. Tehát marnak. Én emiatt hajlok a nem felé

– sajnos.

“Kezdesz belejönni ebbe a zsűrizésbe!” – mondta nevetve megállapítását hallva zsűritársa.

“Egy piás hasonlat és jó vagyok!” – összegezte Marics. 

Exit mobile version