„Leénekelted a csillagokat” – állva tapsolt a zsűri és az egész stúdió a 16 éves Zsüliettnek a Megasztárban

F.C. | 2024. Október 14.
Lenyűgözte az ítészeket Mikes Zsüliett produkciója.

A Megasztár legutóbbi válogatóján is felbukkantak “csiszolatlan gyémántok” a zsűri legnagyobb örömére. Egyikük Mikes Zsüliett volt, aki akkorát énekelt, hogy az ítészek és a stúdióban ülő nézők felállva tapsoltak neki.

A 16 éves gimnazista elárulta, korábban gyerekszínész volt a Madách Színházban, ám most más vizekre evezne. “Nagyon szeretem a színházat, és nekem egy nagyon otthonos érzést ad, de én ezt hobbiként szeretném végezni. Szeretnék mellette egy normális állást: tolmács és fordító szeretnék lenni”mesélte Zsüliett, aki azonban szívesen építené az énekesi karrierjét, ezért is jelentkezett a tehetségkutatóba.

A tehetséges tini Madison Beer Dangerous című slágerét adta elő:

A zsűri nem győzte dicsérni:

“Ha 16 évesen így énekeltem volna! 16 évesen az ember még csak ordibál és keresi a hangját, te meg itt leénekelted a csillagokat. (…) Elhiszem, hogy szeretnél egy normális állást, na, ez nem az, de neked helyed van benne” – hangzott Rúzsa Magdi értékelése.

Marsalkó Dávidot is lenyűgözte Zsüliett produkciója: “Amikor elkezdtél énekelni, nem egy 16 éves, útkereső lányt láttam és hallottam, hanem egy 26 éves nőt láttam hirtelen magam előtt, aki teljesen tisztában van az érzéseivel, és azt hogyan adja át. És az egy nagyon különleges dolog, szerintem. Valami ösztönös, természetes jön ki belőled, és az szerintem csodálatos”.

“Borzadályosan nehéz dalt énekeltél és ez nem semmi, öregem!” – jegyezte  meg Papp Szabi.

Marics Peti szerint még a levegő is megfagyott a stúdióban: “Ilyen szinten lefagyasztani a teret, senki nem tudta még. Azt éreztem, nemcsak én, hanem senki sem mer levegőt venni, és senki sem mert beletapsolni a bravúros részekbe, mert azt éreztük, hogy kussban kell lennünk, mert valami nagyon nagy történik. Zseniális volt!”

Az ítészek habozás nélkül továbbjuttatták a tehetséges gimist a Megasztár Középdöntőjébe.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Megasztár – videó

Exit mobile version