Egy éve, ezen a napon veszítette el kisbabáját Vajna Tímea, zokogva emlékezett vissza a történtekre

F. B. | 2024. Október 14.
Az üzletasszony mindig is teljes őszinteséggel beszélt arról, hogy nagyon szeretne már édesanya lenni és ezért mi mindent meg nem tesz.

Vajna Tímeától már megszokhattuk, hogy mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél életéről a közösségi oldalán, ez alól pedig az a küzdelméről való beszámolás sem kivétel, hogy nagyon szeretne anya lenni. Az üzletasszony már számos alkalommal posztolt arról, hogy mit meg nem tesz azért, hogy édesanya lehessen és legújabb 24 órán át elérhető Instagram-posztjában is újfent erről az útjáról vallott. Abból ugyanis kiderül, hogy pontosan ma egy éve annak, hogy elveszítette 11 hetes kisbabáját. 

Fotó: Birton Szabolcs

A nemrégiben újraházasodott 41 éves hírességnek minden vágya, hogy egyszer édesanya legyen és bár több alkalommal is nagyon közel állt ehhez, sajnos a gyermekáldás még mindig várat magára az életében. Ám a megannyi sikertelen lombik és vetélés ellenére is erősödött az anyává válás iránti vágya, amit az is bizonyít, hogy Magyarországon részt vett egy speciális talpkezelésen, amely sokak szerint elősegíti a teherbeesést, emellett számos IVF-kezelésen is átesett már. Mindezek mellett az üzletasszony nemrégiben egy svájci kórházból jelentkezett, ahol autoimmun betegségéről és az ebből fakadó súlyos komplikációkról számolt be.

Most azonban egy rettentő szomorú visszaemlékezéssel jelentkezett, ugyanis Instagram-történetében elárulja, hogy tavaly pontosan ezen a napon veszítette el gyermekét. A kiposztolt fotón jól látható, ahogy Timi a kórházban fekszik és szeméből egy hatalmas könnycsepp csordul végig az arcán fájdalmában. 

Exit mobile version