Hujber Feri megszólalt a párja felnőttfilmes múltjáról

F. B. | 2024. Október 15.
Krisztina csintalan képei keltették fel Hujber Feri érdeklődését, aki miután alaposabban rákeresett párjára csak még kíváncsibb lett!

A Nyerő Páros sztárpárja arról mesélt a nagyközönségnek, hogy hogyan is kezdődött el kapcsolatuk. Mint kiderült, a Valami Amerika-filmek sztárja felfigyelt Krisztinára, majd felkutatta őt, hogy elhívja egy randevúra.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Feri megkeresett – mondhatni – a munkásságom alapján, én pedig adtam neki egy esélyt – mondta Krisztina a Nyerő Páros című műsorban, amire a story.hu figyelt fel. A műsorvezető, Sebestyén Balázs érdeklődött a korábbi felnőttlimes munkássága felől is.

Felnőttfilmes múltja van, és én mindig is őt kerestem. Volt Facebook-oldal, ahol láttam a képét, az egy sorozat része, volt, és az lepett meg, hogy egy művésznév volt odaírva. Rákerestem, és akkor kiadta a filmjeit és a képeit. Megkockáztattam a találkozót. Ami még pozitív volt, hogy nem ismert engem, nem tudta, ki vagyok. Végre találtam valakit, aki nem tudta, ki vagyok, így nem volt előítélete sem.

– mesélte a színész, aki már egy korábbi interjú keretében elárulta, hogy a kép, amit meglátott róla nagyon csintalan volt, majd ezek után jött az igazi felismerés számára, ugyanis amikor rákeresett a művésznevére, ami az alapján elé tárult az interneten, az igazán kimerítő volt számára és még inkább meg akarta ismerni Krisztinát, akivel ma már egy közös gyermek boldog szülei.

Exit mobile version