Megszólalt az RTL: Kiderült, hogy szerepelhet-e a Sztárboxban a zavarodott Noszály Sándor

nlc | 2024. Október 15.
Az RTL klubnak döntenie kell, hogy ringbe engedi-e Noszály Sándort a Sztárboxban. A "furcsa" állapotban lévő Noszály közben arról beszélt, hogy a börtönéből szabadult sas lelke a rónák végtelenjét látja.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Noszály Sándor különösen, vagy inkább aggasztóan viselkedik az elmúlt napokban. Az Egyesült Államokban tartózkodó sportoló, összefüggéstelen mondatokkal kántálva, mezítláb járja Los Angeles utcáit, az éjszakai sötétségbe.

“Istenem… ez annyira szomorú és ijesztő… nagyon remélem, hogy a legvége nem tragédia lesz ennek” – írta egy kommentelő, de Sándorért nemcsak a követői, hanem (természetesen) a barátai is aggódnak. Ahogyan megírtuk: Egy neve elhallgatását kérő arról beszélt, hogy komoly összefogást szerveződött annak érdekében, hogy Noszály Sándort elérjék és hazahozzák.

Most pedig az RTL klub szólalt meg az ügyben, hiszen a csatorna sikerműsorában, a Sztárboxban is újra szerepelnie kellene a teniszezőnek novemberben. “Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit” – áll az RTL Blikkhez eljuttatott közleményében.

Noszály Sándor (RTL Sajtólub)

A Blikknek egyébként megszólalt maga a sportoló is, aki ennyit mondott a lapnak. “Most valahogy minden tökéletes. Most indul a Matrix, most nem a kék tablettát fogjátok enni, hanem a pirosat. Börtönéből szabadult sas lelkem a rónák végtelenjét látja. Az élet túl komoly ahhoz, hogy komolyan vegyük. Vicc. Mindegy…111.”

Exit mobile version