Eltűnt Noszály Sándor Instagram-profilja

nlc | 2024. Október 16.
A zavarodott Noszály Sándor Instagram oldala azután lett elérhetetlen, hogy a volt feleségéről kezdett beszélni.

Napról napra egyre többen aggódnak Noszály Sándor miatt. Az ugyanis a viselkedésből szinte borítékolható, hogy valami baj van. Sokszor zavart, összefüggéstelen és értelmetlen mondatokat mond, és az éjszaka közepén sétál az utca, furcsa dolgokat mesélve.

A barátai, már igyekeznek minél hamarabb “hazahozni”, mivel a teniszező jelenleg az Egyesült Államokban van. Ráadásul novemberben ismét ringbe kellene lépnie a Sztárboxban, aminek kapcsán az RTL is kiadott már egy nyilatkozatot. “Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit” – mondták.

Most pedig a legfrissebb hírek szerint, kedd délelőtt óta, elérhetetlenné vált Noszály Sándor Instagram oldala. Előtte még arról beszélt, hogy a volt felesége miatt került ennyire mélypontra. 

Kovács  István eközben azt nyilatkozta a Borsnak, hogy sem a Sztárboxban, sem pedig a profi tagozatban nincs arra vonatkozóan kifejezett szabály, “hogy az ökölvívók mentális állapotát vizsgálni kell a mérkőzések előtt”. Kokó. szerint első körben annak kell kiderülnie, hogy Noszály poénkodik, vagy teljesen komoly az, ami a videókban látható volt.

Exit mobile version