Király Viktor alkoholizmusáról mesélt a felesége

nlc | 2024. Október 16.
Kemény időszak van Király Viktor és felesége Anita mögött. De most, megannyi megpróbáltatással a hátuk mögött, erősebbek mint valaha.

Nem túlzás azt állítani, hogy Király Viktor az életét kapta vissza a Sztárboxnak köszönhetően. Igaz ez még úgy is, hogy nem ő nyerte a mérkőzést. Az énekes úgy fogalmazott, hogyha Anita nincs, aligha viszi véghez azt az óriási csatát, amit ő nem a ringben, hanem az alkohollal vívott az elmúlt évben.

„Az elejétől mindegy volt, hogy nyer vagy sem, mert a lényeg azon volt, hogy nem adta fel. Az elmúlt fél év azonban nem volt könnyű. Eleinte féltem, ha véget ér a felkészülési időszak, akkor vajon mi történik? Átmeneti lesz a változás, vagy végleges? De már jó ideje nem jönnek vissza azok a problémák, amelyek bizony nehezítették a visszaköltözésem utáni időszakunkat is. Aki élt már együtt alkoholproblémával küzdő emberrel, az tudja, hogy mennyi rossz helyzet van, ami amiatt történik, hogy az egyik fél iszik”- mondta Anita a BEST magazinnak.

Viktor felesége arról is beszélt, hogy év elején még úgy tűnt, hogy csakis az elvonó lehet a megoldás. „Hálát adtam az égieknek, amikor ebben az élethelyzetben megcsörrent a telefon, és felkérték Viktort a Sztárboxra.”

Király Viktor és felesége a BEST címlapján

Anita a felkészülés alatt is hátrébb lépett, és engedte, hogy Viktor a saját tempójában változtasson és életén, és készüljön a boxra.

Anita és Viktor még eleget tesznek a sok-sok munkának, de úgy tervezik, hogy jövőre hosszabb időre az Egyesült Államokba utaznak. Arról, hogy Viktor testvére, Király Linda hogyan látta az elmúlt időszakot, és mit gondol Anitáról, a legfrissebb BEST magazinban lehet olvasni.

Exit mobile version