Közleményt adott ki Noszály Sándor testvére, kiderült, milyen betegséggel küzd a sportoló

N.O. | 2024. Október 16.
Noszály Sándor testvére közleményben tudatta, milyen betegséggel küzd testvére, és arra is pont került, láthatjuk-e még a Sztárboxban az egykori teniszezőt.

Noszály Sándor az elmúlt napokban aggodalomra okot adó tartalmakat osztott meg közösségi oldalán, amelyet tegnap már törölt is. Az eddig Amerikában tartózkodó, egykori teniszcsillagért barátai és a családtagjai is nagyon aggódtak.

(Fotó: Sajtóklub)

Noszály Sándor testvére, Andrea egy közleményben tett pontot a zavaros ügy végére, ahol minden kérdésre megadja a választ:

„Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. Sanyi egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat-e a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat” – írta Noszály Andrea, amely a story.hu-hoz Sándor barátai által jutott el.

Exit mobile version