Fiatalabb hölgyet szeret Lagzi Lajcsi – Már a tárgyalásokon is mellette volt

nlc | 2024. Október 16.
A legszebbnek és a legjobbnak írta le mostani kapcsolatát Galambos Lajos, aki elárulta, hogy fiatalabb szerelme mellette volt a tárgyalások, és a börtönben eltöltött idő alatt is.

Galambos Lajos, aki hamarosan parkettre lép a Dancing with the Stars új évadában, ismét szerelmes. Lagzi Lajcsi a Tényeknek beszélt arról, hogy bár remek kapcsolatot ápol a volt feleségével, az újrakezdést mindketten kizártnak tartják. Ráadásul a börtönt is megjárt zenész újra szerelmes.

“Egy nagyon szép és jólelkű kapcsolatban élek. A gyerekeimen kívül egy hölggyel is…Nyilván ez most egy különleges helyzet, mert én nem tudok járni udvarolni. Ez egy régebbi sztori, tehát ez nem most alakult ki, hanem korábban”- magyarázta a hírműsornak. Hozzátette azt is, hogy az új szerelme fiatalabb nála, és végig mellette volt, a bírósági tárgyalásokon, és a börtönben töltött időszak alatt is. “A legszebb és a legjobb” – mondja az új szerelemről Lajcsi.

A zenész elmondta azt is, hogy a gyermekei még tartják a távolságot. “A gyerekek összezárnak, de a gyerekek ugyanakkor azt is elmondják, nem azonos módon, ki-ki a maga helyzetéből nézve, hogy apának joga van a boldogsághoz. Most épp Lalát idéztem, a nagyobbik fiamat, de mindenkinek megvan a véleménye és megvan a távolságtartása. De csak annyit kértem, hogy adjátok meg az esélyt ennek a hölgynek.” 

UPDATE: Reggelre a Tények adása elérhetetlen lett, de a műsort szemléző Blikk cikkre továbbra is él.

Exit mobile version