Rubint Rékát megkérte az édesanyja, hogy külön temesse el az apjától

N.O. | 2024. Október 16.
Rubint Réka volt Sváby András új műsorának vendége, az Útközben elmeséled-ben. A fitneszedző meglepő őszinteséggel vallott édesapja és édesanyja kapcsolatáról.

Elstartolt a VIASAT3 egyik legújabb saját gyártású műsora, az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval. A road movie elemekkel tűzdelt talkshow nemcsak Magyarország tájaira kalauzolja el nézőit, de rengeteg izgalmat is tartogat: Sváby András meghívott sztárvendégeivel ugyanis lakóautóba ül és egy kétnapos utazása indul, mely során nemcsak különféle kalandokban vesznek részt, hanem rengeteget beszélgetnek is.

(Fotó: VIASAT3)

Sváby vendége ezúttal Rubint Réka volt, aki többek között a szülei házasságáról is kendőzetlen őszinteséggel vallott. A fitneszedző elárulta, hogy édesanyja megkérte, külön temesse el az édesapjától.

“Azt mondta az édesanyám, ha elmerem apám mellé temetni, akkor kísérteni fog” – mondta Rubint Réka, aki Sváby András kérdésére elmondta, hogy szülei különváltak, aztán megint egymásra találtak.

Igen, de anyukám soha nem kezdett új kapcsolatot senkivel, tehát neki apukám volt az első és egyetlen szerelme, és férfi az életében. 33 év házasság után, apukám sokadjára lebukott, és akkor anyukámnál elszakadt a cérna, aztán elváltak, sajnos

 

mondta Réka, akinek monológját Sváby András folytatta: “Elváltak, de utána újra egymásra találtak.”

“Igen, azt hiszem 16 év volt, amit ők külön éltek” – mondta Réka, aki őszintén elmondta, hogy miután összejöttek újra a szülei, sosem voltak már igazán boldogok, mert édesanyja nem tudott megbocsátani édesapjának.

Réka arról is beszélt, hogy miután édesapja rájött, mekkora hibát követett el, alkoholba fojtotta bánatát.

Az adásrészletet itt megnézhetitek:

A következő adásban

Sváby András – aki egyébként saját maga is kipróbálta, hogy milyen a lakóautó utasának lenni -, a következő epizódban, Alföldi Róbertet viszi magával a kétnapos kalandra a VIASAT3-on.

Exit mobile version