Titokzatos férfi mellett tűnt fel Dobó Kata

N.O. | 2024. Október 16.
Dobó Katát egy titokzatos férfi kísérte el az egyik neves díjátadóra.

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az InStyle magazin #Képesvagyok-díj-átadó gáláját, amely ezúttal is kiemelkedő személyiségeket ünnepelt. Az eseményen rengeteg híresség is tiszteletét tette, többek között Dobó Kata, akit a Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát kategóriában jelöltek – a díjat végül Pokorny Lia vihette haza.

(Fotó: fotocentral)

A story.hu beszámolója szerint Dobó Kata többekkel is fotózkodott a vörös szőnyegen, például egy titokzatos fiatalemberrel is. A közös, vörös szőnyeges fotót ide kattintva megnézheted!

Dobó Kata főszereplésével a nyáron elkezdődött a Pokoli rokonok című RTL sorozat forgatása. A történet szerint a színésznő alakítja a családanyát, aki nehezen viseli a vidéki körülményeket, és mindent megpróbál elkövetni, hogy visszamehessen a fővárosba. A családfő szerepét pedig Árpa Attila kapta. 

A színésznő idén ünnepelte 50. születésnapját is. Mint mondta, úgy érzi, nagyon gyorsan elérte ezt a kort, emiatt pedig egyáltalán nem érzi azt, hogy annyi lenne. Azonban azt belátja, hogy a korral csak egyre bölcsebb lett, ez pedig néhány baráti kapcsolatának a megszakadásához is vezetett.

Exit mobile version