Komoly lépést fontolgat Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka

CS.Á. | 2024. Október 18.
Lehet, hogy hamarosan külföldre költözik, és ott folytatja életét.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka mostanra gyönyörű, fiatal nő lett, aki immár több éve modellkedik is. A közelmúltban esküvői ruhában, majd nem sokkal később a kifutón csodálhattuk meg őt.

Mint mondja, nem ügynökségen keresztül vállalja a felkéréseket, hanem saját maga intézi munkáit, de ugyanakkor tanulmányait sem hanyagolja el. “Az iskola számomra az első, de jól be tudom osztani a napjaimat, így a munkára is jut elég időm, ez nem megy a kötelezettségeim rovására. Idén különösen sokat tanulok, hiszen utolsó éves vagyok a középiskolában. Nemzetközi érettségire készülök. Mégpedig azért, mert a hazai egyetemek mellett néhány külföldi intézményt is nézegetek. A business és a fashion menedzsment ami érdekelne. A modellkedést viszont szeretném majd egyetem mellett is folytatni” – mesélte el a Blikknek.

Édesanyjával meghitt és szoros a kapcsolata, ugyanakkor foglalkoztatja a kérdés, hogy esetleg külföldön folytassa életét. “Nagyon is el tudom képzelni, hogy elköltözzek valahová. Több hely is tetszik, még nem választottam közülük. Anya mindenben támogat, ő ezeket a dolgokat teljes mértékben rám bízza” – árulta el.

Exit mobile version