Szívszorító sorokkal búcsúznak Liam Payne-től a One Direction tagjai

F. B. | 2024. Október 18.
Megható gondolatokkal búcsúznak a fiúbanda egykori tagjai a pár nappal ezelőtt elhunyt csapattársuktól.

Magyar idő szerint október 16-án néhány perccel éjfél előtt érkezett a hír, hogy szörnyethalt a One Direction egykori énekese, Liam Payne. A 31 éves híresség egy harmadik emeleti erkélyről zuhant le a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben. Az énekes tragikusan hirtelen halálának híre pillanatok alatt bejárta az internetet, hatalmas döbbenetet okozva az egész világban

Fotó: Getty Images

Liam Payne 17 éves volt, amikor a 2010-es angol X-Faktor válogatójában őt nézték ki egy fiúbanda egyik tagjának, és tették össze Harry Styles-szal, Zayn Malikkel, Louis Tomlinsonnal és Niall Horannel. Így született meg a One Direction, a srácok pedig a tehetségkutató bronzérméig meneteltek. Bár az akkoriban egyenesen ikonikusnak számított fiúbanda felosztott, Liam-et ugyanannyira megviselte a saját szólókarrierjének sikertelensége, mint amennyire nyomasztó volt számára a One Direction-fenomén.

Búcsúznak tőle a One Direction tagok

Volt csapattársuk halála kapcsán Harry Styles is megszólalt, aki Instagram-oldalára írta ki a következőket: 

Teljesen lesújtott Liam halála. A legnagyobb öröme az volt, hogy másokat boldoggá tegyen és igazi megtiszteltetés volt számomra vele lenni, amikor ez tette… Melegszívű, támogató és hihetetlenül szeretetteljes volt. Az együtt töltött évek örökre életem legbecsesebb évei között maradnak. Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom

A döbbenetes tragédia kapcsán az egykori banda másik tagja, Louis Tomlinson is szívszorító üzenetet osztott meg a közösségi oldalán: 

“Teljesen le vagyok döbbenve, hogy most ezt írom, de tegnap elvesztettem egy testvéremet. Liam olyasvalaki volt, akire mindennap felnéztem, egy pozitív, vicces és kedves lélek. Liammel 16 éves volt, amikor először találkoztunk én pedig 18 és azonnal lenyűgözött a hangja, de ami még fontosabb, ahogy telt az idő, alkalmam nyílt látni benne azt a kedves testvért, akire egész életemben vágytam.

Liam hihetetlen dalszerző volt, nagyszerű dallamérzékkel, gyakran beszéltünk arról, hogy együtt térjünk vissza a stúdióba, hogy megpróbáljuk újrateremteni azt az írási kémiát, amelyet a zenekarban felépítettünk.

És ami azt illeti, véleményem szerint Liam volt a One Direction legfontosabb része. Fiatal korától szerzett tapasztalata, tökéletes hanglejtése, színpadi jelenléte és írói adottságai miatt. És még sorolhatnám… Köszönjük, hogy formáltál minket, Liam!

– írta meg gondolatait, hozzátéve, hogy jelen pillanatban nagyon fáj neki a búcsú gondolata, de azt üzenné számára, ha hallja fent a fellegekben, hogy mindig is ott lesz fia számára, ha szüksége van rá, illetve ha nagyobb lesz, el fogja neki mesélni, hogy az édesapja mennyire jó és tehetséges ember volt.

Exit mobile version